Piata Alba Iulia

Adăugat de Ursul Grizonat
Raportează ca șters! 69

Aventurile pietonilor la Piata Alba Iulia. Ca o continuare la  http://www.trafictube.ro/pieton-lovit/. M-am gandit de ce se poate ajunge cu popa cantand la cap ? Pai sunt unii parcati aiurea. Nu le pasa de trecerea de pietoni. Se mai gasesc niste smecheri sa se strecoare printre pietoni. Politia e destul de des in zona, stau pititi in fata la BCR si opresc pentru neacordare de prioritate la http://g.co/maps/n2ttq . In rest sunt surzi si orbi. Si iar unii parcati aiurea pe 2 randuri, in spic si in lung. Vizibilitate proasta, nepasare, comoditate : ingrediente perfecte pentru o situatie nefericita.

 Sper ca se vede ca taxiul MCV e ciobit in bot pe stanga. Era nervos ?

11 comentarii

 1. Imbecili astia care trec razant de pietoni, nu se gandesc ca pietonul ala se poate opri, impiedica sau sa ii cada ceva pe jos si sa se aplece.

 2. Pai la ce sifonat era taxiul in bot,crezi ca le avea cu soferia,e foame de bani cat casa poporului,planul mare,clienti putini ca nu-si mai permite nimeni sa mearga cu taxiul,lipsa de bani,frica ca poate fi furat la aparat si alte aspecte ce tin de respectul fata de client,eu am vazut ca numai merge,m-am lasat si cu asta basta,m-am angajat ca sofer in alta parte,nu a mai avut dupa 2 ani nevoie de serviciile mele,am plecat in alta parte,dar ei se complac in situatia asta,se bucura ca au masina la scara,dar uita ca masina trebuie sa produca bani pt firma,benzina si apoi pt el ca sofer si de aici se comporta in trafic ca meltenii,din disperare.
  +

 3. @Agentul cunosc taximetristi care au si masina proprie personala pe langa taxiul de la firma. Si am avut ocazia sa mai vad cum conduc si cu masina persoanala , adica in aceeasi maniera in care o fac cu taxiul. Atunci de ce se mai grabesc, sa nu consume motorina? Sau poate le-a intrat in reflex..

 4. Bravo, Felicitari si Aplauze din partea mea; Cu toata Stima si Respectul, cel mai bun exemplu de conducere preventiva, ma plec in fata ta si +

 5. Uitandu-ma mai cu atentie la filmulet observ ca nu a trecut el razant de pieton, ci pietonul s-a ferit si aici un mare merit al pietonului, fiind si cu telefonul la ureche ca a fost atent si la trafic.

 6. Ursul Grizonat

  @mariusik Chiar a accelerat un pic. Da, pietonul a accelrat si el. Ar fi interesant un clip de genul http://www.trafictube.ro/filmare-de-proba-camera-pe-cap/ cu camera pe capul unui pieton. Ca si tutorial de traversare, o alta perspectiva.

 7. @Ursul Grizonat buna ideea s-ar vedea mai bine vanatoarea acestora 😉

 8. pe mine m-a ajutat video-ul ala, mereu incetinesc la trecerea aia in mod special. ultima oara a sarit un catel si dupa el o fetita, daca ieseam din sensul giratoriu cu 50, ii faceam praf

 9. Ursul Grizonat

  LE: Atente, supraveghere video. Camera dome montata pe un stalp in dreapta imaginii stop cadrul de inceput

 10. Ursul Grizonat

  Le2: Au fost montat lampi galbene intermitente si semne de „Trecere pietoni” noi. De pomana. Meltenii tot acolo parcheaza, meltenii tot te claxoneaza daca presti preventivi sa vezi ce e in umbra SUV-ului parcat in buza trecerii.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.