It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Pamir highway

Adăugat de kaiten
Raportează ca șters! 27

Desi ii zice highway nu are nimic in comun cu o autostrada. O combinatie interesanta de pietre, macadam si bineinteles – nisip, pot spune ca a fost una dintre cele mai grele zile ale calatoriei.  Cu motocicleta in Tadjikistan 2017. Povestea acestui episod aici – https://motorcycling.to/ro/mongolia/pamir-highway-partea-intai

Cateva cazaturi, mici probleme tehnice, Pamir Highway este incredibil.

7 comentarii

 1. Profesionalism total plus o doza mare de curaj. Bravo!

 2. Misto, mai ales mi-a placut „highway-patrol” calare pe magari))))

  • Nu mai zic de roadside assistance – super simpatici copiii. O sa razi insa zona e patrulata la greu de soldati. Au avut probleme pe unele portiuni (in functie de aspectul raului) cu traficul de droguri dinspre Afghanistan. De-asta au si controala la greu, iti trebuie o viza speciala sa intrei in zona aia, e mai dubioasa treaba.

 3. Alexandru_Paul

  super ! bravo !

 4. Va multumesc tuturor pentru aprecieri. Mai urmeaza un episod cu Pamir highway, a fost atat de misto incat iesea un film imens daca bagam toata partile tari.

  Daca v-a placut, abonati-va la canalul de Youtube aici – https://motorcycling.to/subscribe si aruncati un ochi la celelalte video-uri din serie.

 5. Cred ca m-as uita non stop la astfel de filmari. Traseul, peisajele, experienta, totul mi se pare ceva deosebit. Va felicit pentru curaj ! Visez si eu sa am parte de o asa experienta dar pentru asta trebuie sa trec de la „feon” la un high level, cine stie poate intr-o zi …

 6. andrei_vl

  Bravo voua, fratilor! Succes in continuare!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!