It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Parcare de incepator vs parcare de profesionista

Adăugat de IntamplariDinTrafic
Raportează ca șters! 59

1. Se apuca de depasire in intersectie, nici nu apuca sa se asigure cei din fata si el deja era calare, grabit la maxim.

2. Si cu politistul in intersectie, smecherii nu se rusineaza, se baga direct dupa ce depasesc coloana pe dreapta. Ma enervez si pe taximetrist nu-l las, dupa care tot el e cu gura mare, ca el daduse semnal, ca sunt bulangiu, d-astea, firesti din punctul lui de vedere.

3. Parcare de incepator. Se putea si mai bine, dar am vazut si mai rau.

4. Cand se face verde la noi, tasnesc trei din dreapta care au rosu. Baietii se credeau in NFS probabil.

5. Parcare de profesionista. Elegant, pe trecere, ca sa treaca direct strada cand iese din masina.

6. Nesimtirea se ia imediat. Mai greu e invers, din pacate. Pana acolo cel din fata mea a stat in coloana. Din momentul in care a aparut jegosul depasind coloana pe contrasens, curba, linie continua… s-a dus si el dupa smecher.

6 comentarii

  1. Bendeac?

  2. La prima faza nu te-ai oprit la „stop”.(((

  3. Incepatorul cred ca a lovit skoda…. asa pare dupa cum sunt virate rotile…

  4. La faza a doua e cu dus si intors. Cei care vor sa iasa de pe Cuza si sa o ia inainte pe Banu Manta sau eventual sa intoarca la primarie, nu au cum sa se incadreze la orele aglomerate, e bara la bara si flux aproape continuu. Sigur sunt si jeguri care vin de pe pod si fac asa dar in mare cei pe care i-am vazut sa faca manevra asta vin de pe Cuza.

    • Da, fix asta am vrut si eu sa zic. E o intersectie care s-ar bloca complet daca cei care ies de pe Cuza si vor sa mearga pe Banu Manta ar astepta eliberarea benzii 2. Ca multe din intersectiile din Bucuresti gandite pentru un volum de trafic mult mai mic si asta functioneaza prin mica intelegere intre soferi. Sunt complet impotriva fentacilor de coloana, dar aici nu cred ca e cazul.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!