Parcari handi

Adăugat de MihaiS
Raportează ca șters! 30

1. Sot si sotie, daca el nu poate … ea de ce-ar incerca ?
2. Un handi in parcare la Cora
3. Un alt handi, tot acolo. Numere noi de B ?

Ce mai caută lumea:
 • mansarlier

8 comentarii

 1. Catalin T

  Descrierea post-ului nu este corecta fata de persoanele cu handicap, „handi” isn’t funny.
  Nu stiu daca parcheaza din lene sau din pura prostie pe locurile destinate persoanelor cu handicap.
  Ai parcarea goala si tu vii ca musca la miere fix pe locurile astea.

  Asta cu Audi-ul imi pare cunoscut, cred ca l-am vazut pe langa Parcul Alexandru Ioan Cuza. La cum a parcat, are probleme cu orientarea, aproape a ocupat si locul din dreapta lui.

 2. @Catalin T Normal ca intentia mea nu era sa jignesc pe cineva care are intr-adevar un handicap. Intamplarea face sa-i fi vazut pe ambii proprietari ai masinilor parcate pe locurile de handicapati, si nici unul nu prezenta astfel de semne.
  Cel cu Audi-ul era un tip inalt si chel, asta-mi aduc aminte.

 3. ma, dar poate chiar erau handicapati

 4. the_italian_guy

  Domnul cu Audi are numere MAI, ori e un cocalar cu numere smechere ca sa intimideze in trafic, ori e un politist, si mai rau 😆

 5. Nici nu mai stii ce sa le faci astora care parcheaza cu totala indiferenta pe locurile rezervate persoanelor cu handicap. In oras e cam la fel, e.g. in parcarea de langa biserica Sf. Mihail (centru) unde patru locuri pentru handicapati sunt ocupate aproape in permanenta.
  +

 6. Mi-a explicat odata careva de p-aici, jumatate in gluma jumatate in serios, ca astia isi parcheaza asa masinile ca sa nu le atinga din greseala altcineva. Daca parchezi fix intre 2 locuri de parcare, cellalti vor parca hat, departe de tine, pe locurile vecine, si n-au cum sa-ti zgarie din greseala masina 🙂

 7. @dudy Am precizat un comentariu mai sus ca i-am vazut pe soferii si pasagerii ultimelor doua masini, nu erau handicapati.

  @the_italian_guy Nu stiu, dar ma intriga putin formatul numarului 😀

  @GeluCJ Multi presupun ca nu exista astfel de persoane in trafic, dar pot sa confirm, am mers o data cu un taximetrist care si-a pierdut picioarele si avea comenzile adaptate doar pentru maini.

  @Kor Daca cineva vrea cu adevarat, tot ti-o zgarie 😀 Asta e doar o scuza.

 8. B 583 MAI,ala se crede Dumnezeu,este un cretin,asta este un nume frumos,am avut o altercatie cu el si a intrat in fata mea,din cauza ca mergeam pe prima banda si el iesea din parcarea de peste drum de wolskwagen cel de langa Arabesque,am inceput sa il claxonez,ca doar este normal,daca iesi dintr-o parcare,macar asigurate,s-a enervat ca am inceput sa il claxonez si a oprit brusc si a dat in mansarlier sa ma loveasca,ca cica vezi doamne eu sunt de vina,am vrut sa ies la el dar……nu avea rost…..ca la bou nu trebuie sa ii spui vita!!!!!Smecher baiatu,vad ca se crede si handicapat,dar ce sa spun……se poate sa fie……..cu capu.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!