It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Poc la Parcul Carol

Adăugat de BioHazarD
Raportează ca șters! 73

Nu am vazut foarte bine ce s-a intamplat, dar banuiala e ca BMW-ul s-a saturat sa astepte si a vrut s-o ia pe contrasens.

Localizare:

20 comentarii

 1. Asa este cand crezi ca daca ai Bmw esti sofer…Acum i-a iesit soferia pe nas!

 2. cred ca asta e cea mai urata intersectie pe care o stiu…asa cum se vede si pe filmare…la cum se circula e greu si sa pastrezi directia pe drumul cu prioritate

 3. E chiar foarte simplu sa treci prin intersectia aia, daca ai nitica rabdare. Idiotul cu BMW-ul a vrut sa fenteze pe contrasens, i-a iesit pe nas, ca Opelul ii venea din dreapta, deci trebuia sa ii dea prioritate. Din ce vad din filmare, roata dreapta spate de la masina cu pom predestinat era stramba. Sper ca s-au dus la politie si racerul cocalar a ramas si pieton. Casco banuiesc ca nu avea…

  • n-as zice ca-i atat de simplu pentru unul care trece prima data sau e incepator…
   Opelul era pe drumul cu prioritate…nici nu mai conteaza ca venea din dreapta 🙂 normal ca daca ai rabdare treci…

  • Nu e deloc simplu 😉 La o ora de varf cand esti in locul celui cu bmw trebuie sa cedezi trecerea la toti si stai acolo pana te uita D-zeu !

 4. Ionut1984

  Ce face viteza. Cred ca în capul lui era stai asa sa moara mama ca ii fac eu pe fraierii astia. stai sa vezi ce ii dau, și ia dat opelul….

 5. Vai ce-i acolo!!!
  Eu nefiind bucurestean, daca m-as nimeri in zona mi-as lua claxoane si cine stie ce altceva….
  Nu vad deloc marcaje rutiere, indicatoarele-s in pom fiecare circula dupa turma sau amintiri. Sunt curios cum or rezolvat-o si daca l-a iertat pe ala cu BMW

  • AragazCuBuleDeAer

   Si inca n-ai vazut nimic , de acolo se porneste examenul pentru obtinerea permisului de conducere.

  • BioHazarD

   Da…zona e f urata. Marcaje nu, semne prin copaci, aiuriti care n-au rabdare etc. Cum zice si Andrei mai jos, cand vii cu cedeaza si e f aglomerat, ai nevoie de nervi tari sa treci intersectia.

  • Oho cata carne mi-am luat eu in bucuresti… sper sa nu mai trec pe acolo in viitorii 10 ani

  • @Andu
   aveam permisul de cateva luni cand am nimerit prima data pe acolo, exact pe traseul celui care fimeaza…. am incetinit un pic cat sa citesc indicatoarele, m-am tinut pe langa linia de tramvai si gata.
   ca am claxonat de doua ori niste ciumpalaci ca ala cu bemveul e alta poveste.

 6. Andrei Ciocan

  Vorbesc când e aglomerat și când vii pe cedează. Trebuie să ai sânge în tine ca să treci, dar treci. Mi-e scârbă tot timpul de intersecția aia ( că eu vin aproape tot timpul de pe Candiano Popescu ) da trec la câți kilometri am în picioare.

 7. mie-mi plac aia de la minutul 0:49 care o taie pe contrasens…

  @Mihai F
  „Opelul ii venea din dreapta, deci trebuia sa ii dea prioritate”
  gresit, opelul venea de pe drum cu prioritate.

  • Drumul cu prioritate acolo este cel de-a lungul liniei de tramvai. Intr-adevar, Opelul venea de sus pe drumul cu prioritate, dar acolo, el mergand drept, trebuia sa le dea prioritate celor cu care se intersecta – vezi duba din fata autorului filmarii. Iar acolo, fiind intersectie, pentru BMW se aplica regula prioritatii de dreapta fata de Opel…

  • @Mihai F
   ne contrazicem degeaba.
   bemveul trebuia sa acorde cedeaza dreapta celor care vin de pe mitropolitul nifon, dar opelul venea de pe drum cu prioritate, putea sa si intoarca ca tot avea prioritate fata de bemveu.

 8. Mie unul imi place orientarea in spatiu pe care o au unii in intersectia aia… dupa accident, de la 0:45 sunt cativa care merg spre Filaret, doar vreo 2-3 benzi pe contrasens. Ca de, e greu sa iei ca punct de reper liniile de tramvai… am spus-o si o repet, soferul roman daca-l scoti din confortul unei intersectii in + e multimea vida. Nu mai e in stare sa identifice nimic, centru intersectiei, drum prioritar, drumul cedeaza, cand/intre cine se aplica regula prioritatii de dreapta, traiectorie…

 9. Incredibil. Niciun marcaj pe asfalt. Din toți conducătorii auto care trec zilnic pe acolo, dacă 20% fac plângere la Poliție să îi sufoce, să amendeze administratorul drumului, sigur se rezolvă ceva. Probabil toată lumea se complace.

  P.S. Nu zic că marcajele vor fi respectate de indivizi ca cel cu BMW, dar ar fi un pas înainte pentru restul care respectă.

  • AragazCuBuleDeAer

   Nu se intampla nimic, am facut N sesizari pe diferite probleme, am mailuri ca si confirmare…bla, bla si atat. Poate sa ai putere financiara si sa-i dai in judecata…

 10. In rondul de la Arcul de Triumf au dat cu vopsea inainte de parada :)) Acolo nu mai erau marcaje de secole! Poate ar trebui o parada ceva si la parcul Carol !

  • exista lina de tramvai, e un foarte bun marcaj.
   nu ar strica niste pande pe acolo si niste zeci de permise saltate + publicitatea cuvenina…

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!