It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Ce parere aveti?

Adăugat de mccdrive
Raportează ca șters! 25

Noua oranduiala in fata Teatrului National Cluj:

B1 se termina direct in intersectie, B2 si B3 inainte, B4 inainte si la stanga, iar B5 la stanga.

Eu cred ca puteau face din B1 altceva.

Am pus aici videoclipul pentru ca pe forum nu prea vine lumea.

Ma intereseaza parerea concetatenilor urbei.

11 comentarii

 1. Dupa intersectie par sa vrea sa faca parcare sa nu mai stea lumea parcata pe trotuar. Se pare ca FAILtoritatile din cluj sint de parere ca drumurile sint prea late pentru valorile de trafic curente.

 2. Democratie! Pentru ca majoritatea erau asa de bolovani si nu puteau respecta niste benzi un pic serpuite le-au pus in linie dreapta sa fie mai usor. Ar fi putut macar sa faca o parcare din banda aia, ca ma gandesc ca nu ii Cluj un oras cu surplus de locuri de parcare 😀

 3. Peugeot206

  multi cretini trec(eau) prin aceea intersectie. Ar merge o parcare din aceea banda ramasa … 🙂

 4. Si-au batut astia joc de banda mea preferata (b1) , eram singurul dimineata care avea propria banda :)))) …

 5. Eddiemcstanley

  HAha…SA faca ei parcare in fata de asta. Eu asa ceva n-am mai vazut. Daca nu ai loc sa te repliezi pe b2 ramai blocat in intersectie nu? JESUS

 6. @Bogdan Maris (FB) Sa nu te superi pe mine, dar benzile se numeroteaza intotdeauna de la dreapta spre stanga sau de la acostament spre axul drumului. 😀 „Toti” mergeau inainte de pe B4 pentru ca nu le place sa respecte regulile. Asa gandesc multi :”stiu legea, dar lasa ca nu-i nimic daca o incalc”.
  Da, si eu cred ca o parcare e cea mai buna solutie.

 7. @mcc da, ai dreptate 😀 sorry.
  stii care era replica politiei la chestia cu B4 mers inainte desi era obligatoriu stanga? ” e linie discontinua in intersectie, are voie „. poftim talent.
  Bogdan Maris.

 8. Dragii mei, pana la urma nu este chiar o surpriza atat de mare. E un fel de „Vox populi, vox Dei” aplicat d.p.d.v. rutier. Personal nu m-a deranjat niciodata sa urmez acele marcaje de ghidare, indiferent de pe ce banda am plecat. Nici pe alti soferi, e-adevarat destul de putini la numar.
  Insa cum intr-o democratie (hmmm …) majoritatea isi impune vointa, incapacitatea turmei de a recunoaste si a se ghida dupa niste simple marcaje probabil a condus la adoptarea acestei noi solutii. Sa speram ca macar de-acum inainte se vor simplifica lucrurile pentru acei soferi prieteni ai mentinerii volanului drept.
  P.S. Daca tot au modificat marcajele, puteau sa aplice si niste marcaje-sageti complet noi pe toate benzile, dar, nah, le facem pe toate in etape 🙁
  +

  @RAA Capul sus, nu este totul pierdut 😀 Unii totusi inca mai incearca si chiar reusesc:

 9. Da bre Gelu,dar eu mergeam in legalitate pe B1,nu fortam,intram normal pe B1,chiar daca 96,32% din participantii la trafic credeau ca intru pe banda lor (b2) ca magarul,imi placea sa ma contrazic cu ei in fiecare dimineata.
  Era un fel de „Buna ziua” ……in alte conditii continua si cu un „Ce mai faci? /Ce mai fac a tai”….etc . 😆 😀

 10. @RAA Te cred, insa acum trebuie sa ne adaptam noii situatii din „terenul de joaca” 🙂

 11. Situatia la o zi dupa: parcari de tot felul.
  http://imgur.com/US3q61v

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!