Parerea mea… „la sosea”

Adăugat de areveul
Raportează ca șters! 70

Nu e un clip cu fapte bune sunt doar faze pe care eu le-am gasit normale sau nu in momentul producerii lor…
In clip sunt detaliate prin subtitrari toate secventele importante…

Va invit la un schimb de experienta!

p.s. 1. ATENTIE! clipul contine cateva injuraturi.
2. din cauza spatiului restrans unele subtitrari pot parea prea rapide,
va rog sa puneti pauza sau sa reveniti asupra lor.
3. nu recomand fullscreen, unele monitoare nu cuprind tot cadrul.

10 comentarii

 1. + mai mult pentru ultimele doua faze 😀

 2. La ultima faza nu mureai daca asteptai, intradevar a incomodat un pic dar se putea trece cu vederea.

  l.e. nu muream dar nu mi se pare normal sa iesi asa si sa incurci unica masina din raza ta vizuala

 3. la faza cu „respect de cocalar” – hm, nu e intotdeauna asa. dar manevra e aiurea oricum ai lua-o, cu asta sunt de acord.

  Mi se intampla uneori urmatoarea faza: intru in depasire pe autostrada. Am cam 140 la ora, suficient, zic eu, cat sa nu se lege Garcea de mine. Dar si suficient ca sa fiu perceput ca avand viteza excesiva pentru unii care circula cu 110 – 120 la ora pe b1.

  Din spate vine, intr-adevar, adevaratul cocalar cu o masina bengoasa – minim 170 la ora. Flash-uri, alea alea. Eu n-am unde sa ma repliez pentru ca nu ma pot baga la viteza aia intre doua masini de pe b1 care si-asa au o distanta la limita intre ele. Eu ignor bizonul si-mi vad de depasire pana ma pot replia in siguranta. Cel din clipul tau pare mai degraba ca a cedat bizonului din spate: l-au lasat nervii si s-a bagat imprudent pe b1 ca sa scape de nebunul din spate. sau cel putin asa mi se pare mie.

 4. @Kor… cam asa e cum spui… dar in nici un caz nu m-am referit la cei care circula ceva mai tare ca la niste cocalari … audi venea mai tare de 140 iar mercedesul cu mult peste cel cu audi, eu am mai vazut manevra celui cu audi tot printre cei care circula tare, iar gestul de a se trage in B1 chiar daca trebuie sa se urce pe frane… asa ii arata celui din spate ca il intelege prin ce trece (cu aia care circula mai incet) :))

 5. @traficmadrid… inteleg ca esti nou pe site si poate nu prea stai asa bine cu etica… dar elegant este sa justifici un vot negativ daca tot votezi logat 😉

 6. la ultima faza se mananca acolo pe dreapta un ciolan zici ca e roata de rezerva ! (ca dimensiune)

 7. Manevra de pe autostrada, alunecarea de pe B2 pe B1 si inapoi pe B2 1:36-1:41, prea aproape de cel din fata, e periculoasa, dar poate ca era stresat de Mercedes-ul din spate. Combinata apoi cu „lipirea” de B2, in conditiile in care nu mai vad un alt autovehicul pe B1, spune destule despre stilul de a circula.
  La ultima faza, da, mai ales ca era si o linie continua acolo, dar care dupa acele urme lasate, probabil ca plange destul de des.
  P.S. Iesirea aceea de la 1:18 a fost totusi fortata 😉
  +

 8. @Gelu… recunosc… nu a fost aceea intentia am sperat sa dau de un sofer civilizat mai ales ca nu-i iesem in fata, cu o alta masina (mai mica) aveam loc berechet…

 9. manevra de pe autostrada mi se pare corecta, nu au incurcat pe nimeni cei doi si e absolut normal cand poti sa eliberezi banda doi si eu vad ca a putut foarte bine sa o elibereze

 10. @Radu Cornel – ba a incurcat, pentru ca s-a repliat intre 2 masini de pe b1, la o distanta mult prea mica de amandoua. Ai invatat la scoala de soferi „Regula celor 2 secunde”. Daca nu, da un Google, citeste si ai sa intelegi.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!