It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Parteneri in trafic #108

Adăugat de GeluCJ
Raportează ca șters! 23

Pana la urma, toti suntem parteneri in trafic. Exista insa unii care adapteaza regulile de circulatie potrivit intereselor personale de moment sau le „uita” atunci cand n-ar fi voie.
Azi, episodul 108.

Fundal sonor: Robin Hustin – Feelings.
Music provided by FreeSongsToUse:
https://www.youtube.com/channel/UCPSX-g40Ti1c5C7sbGNtGzA

6 comentarii

 1. Daca tu ai circulat pe acolo, inseamna ca e voie. 🙂 Cei doi din fata nu cred ca aveau asemenea „procese de constiinta”, pentru ei important era sa nu fie pe prima banda.
  La 2:09 n-ai mai avut „putintica rabdare”, doar executa manevre si cel de al doilea. 🙂

  • @anukoi Poate-am gresit si eu … 😆
   Adevarat, puteau folosi cu succes prima banda si atunci nu mai era nevoie nici sa schimbe benzile si nici sa depaseasca prin dreapta (neregulamentar) la 1:06-1:09.
   La 2:09 omul parea destul de hotarat sa ramana „pa zona”. Poate avea frigiderul destul de gol si dorea sa-l „umple” pe gratis 🙂

  • @GeluCJ „Poate-am gresit si eu …” Mai greu! Din clipurile tale se vede ca circuli regulamentar si ca esti calm in situatiile de „marlanii” din trafic (desi nu mai postezi cu sunet 🙂 ) Mie nu prea-mi iese.
   Totusi, fara intentia de a starni vreo polemica, depasirea prin dreapta e permisa in acest caz (cel din fata vira stanga); faptul ca masina din fata ta executa manevra „din scurt” (semnalizare cu 50 m inainte – mai greu) si „putin” peste linia continua o fac neregulamentara.

  • @anukoi De acord, este una dintre situatiile in care depasirea prin dreapta este permisa. Insa „a fi permis” nu este totuna cu „a fi posibil”, desi unii ca si cei din clip se pare ca le confunda fara prea multe probleme. Lasand o parte semnalizarea, 50 de metri inainte, alte detalii … daca o faceau macar in zona fara linie continua n-aveam nimic impotriva.
   In plus, amandoi putin mai incolo o taie din nou in depasire (prin stanga) tot peste marcajul continuu de separare a benzilor la 1:10 si 1:13.
   P.S. Nu mai postez deocamdata cu sunet din cauza unor discutii private in masina si/sau pentru ca YT mi-a „amutit” sau partial blocat pentru vizualizare unele filme din cauza fundalului sonor din masina (radio, CD etc.) 🙁

 2. Buna „compilatie”….. 😉

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!