Camera auto 70mai Omni 360 Dash Cam, filmare 360⁰, 64GB, detectie AI miscare, GPS&ADAS, control vocal, X200

Produs din oferta Xiaomag.ro

1.099,00 lei

1.099,00 lei

Vezi detailii

Parteneri in trafic #115

Adăugat de GeluCJ
Raportează ca șters! 13

Pana la urma, toti suntem parteneri in trafic. Exista insa unii care adapteaza regulile de circulatie potrivit intereselor personale de moment sau le „uita” atunci cand n-ar fi voie.
Azi, episodul 115.

Fundal sonor: ClearSky & Stino – Work It.
Music provided by Frequency – No Copyright Music:
https://www.youtube.com/channel/UCPSX-g40Ti1c5C7sbGNtGzA

6 comentarii

 1. spartacus

  Cifa ar trebui sa aibă max 8 mc de beton (1 mc=2,5 tone) = 20 tone încărcătura… problema este că încap 12÷16 mc de beton deci 30÷40 tone… drumul parca urca ușor… și ne întrebăm de ce se strică vara drumul ;D
  P.S. Dacă tulumba se învârte in sensul acelor de ceasornic = cu beton și trebuie „pus in opera” in max 60 min de la încărcare … asa ca șoferul in cauza nu avea nici un motiv sa tragă te timp… efectiv, nu putea mai mult. Problema este ce cauta pe banda 2-a?

  • @spartacus Intrebarea asta trebuia sa si-o puna si el 🙂

  • pestisoru82

   Ce cauta cifa pe banda 2? In opinia mea, mergea la santierul de langa cimitirul militar. De unde e facuta filmarea pana acolo, nu cred ca sunt mai mult de 150 metri si la cum e traficul in Cluj, cu o betoniera, camion, cam greu „faci slalom”. Pentru distanta aia, a preferat sa stea pe B2. Ne plangem noi de trafic, cei cu masini mici, ce sa mai zica conducatorii auto de camioane sau cei de la CTP, la traficul asta. Uita-te si tu, cand iese cate un autobus CTP dintr-o statie prevazuta cu alveola, cati il lasa sa iasa? Cu toate ca autobusul, troleibusul… are prioritate de a iesi din statiile cu alveola, pe prima banda.

  • @pestisoru82 N-am de unde sa stiu care era destinatia betonierei. Cand am vazut-o ultima data in spate, tot pe B2 era 🙁 Atunci cand te tarasti pe B2 cu 16 km/h (trece si-o bicicleta de tine) creezi o problema in trafic pentru toti care te urmeaza.
   Nu trebuie sa faca neaparat slalom, ci se duce frumos pe B1, schimba banda si apoi vireaza la stanga unde are treaba. Secventa din film incepe la semafor, CIFA era de mai mult timp pe B2 🙂
   P.S. Eu ii las fara probleme sa iasa din alveola, vezi te rog ca apar astfel de faze in mai multe filme. De exemplu aici:
   https://www.trafictube.ro/parteneri-trafic-91/ 3:14-3:35
   sau
   https://www.trafictube.ro/parteneri-trafic-112/ 2:14-2:34
   s.a.

 2. OldSchool

  „Abia astept Gelule cand pui clipul cu trecerile pe rosu,taiara benzilor,neacordarea de prioritate…etc ” 😛 .In rest observ ca s-au inmultit covrigarii in oras.Plus.

  • @OldSchool Ha-ha, nu prea am material de genul acela. Poate daca-ar fi intentionate ar iesi ceva 😆
   Am mai vazut galben in fata ochilor, am mai luat o amenda … sunt aici pe site 🙂
   Merci frumos, apreciez 🙂

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.