It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Parteneri in trafic #119

Adăugat de GeluCJ
Raportează ca șters! 28

Pana la urma, toti suntem parteneri in trafic. Exista insa unii care adapteaza regulile de circulatie potrivit intereselor personale de moment sau le „uita” atunci cand n-ar fi voie.
Azi, episodul 119.

Fundal sonor: Hize – By Your Side.
Music provided by NCS Sounds:
https://www.youtube.com/channel/UCXXOlGXdGm4ScLHao9JPq_Q

4 comentarii

 1. + La 1:43 am avut senzația ca se repeta faza care ti s-a întâmplat in 2011 (videoclipul cu „rampa si testul elanului.”)
  Mi s-a parut a fi identica zona.

  • @abbb Thumb up, asa e 🙂 Zona arata mult diferit fata de ce era acolo in 2011 si se poate observa usor asta facand o comparatie intre cele doua filme. Merci si pentru vizionarea celuilalt 🙂

 2. Prima faza este un exemplu foarte bun pentru a se vedea diferenta dintre depasirea pe dreapta si populara „devansare”. Dar, cred ca „protagonistul” nu prea are treaba cu chestii d-astea.
  La intersectia Dorobantilor cu Teodor Mihali am avut impresia ca au „evoluat” intr-un timp scurt marcajele, dar acum sunt sigur. Probabil ca urmeaza si o sageata spre inainte, ca sa fie tacamul complet. 🙂
  Bun clip!

  • @anukoi Corect, pentru cine poate face diferenta intre cele doua manevre 🙂
   Legat de acele marcaje, cand se fac astfel de modificari intr-un interval atat de scurt de timp, ceva n-a fost in regula de la bun inceput.
   P.S. Sunt curios si cat timp vor rezista 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!