It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Parteneri in trafic #122: Pe soare si pe ploaie

Adăugat de GeluCJ
Raportează ca șters! 25

Pana la urma, toti suntem parteneri in trafic. Exista insa unii care adapteaza regulile de circulatie potrivit intereselor personale de moment sau le „uita” atunci cand n-ar fi voie.
Azi, episodul 122.

Fundal sonor: Moritz Demmer – Serotonin.
Music provided by Frequency – No Copyright Music:
https://www.youtube.com/channel/UCPSX-g40Ti1c5C7sbGNtGzA

5 comentarii

 1. Pe Horea e cu cantec mersul pe banda 1, de regula ramai blocat daca mergi pe banda 1. E una din strazile exceptie, unde daca vrei sa ajungi repede de regula numai pe banda 2 ai sanse. Sint rare situatiile ca cea cea filmata de tine. Problema e ca indiferent daca e blocata sau nu banda 1 majoritatea celor de pe banda 2 merg cu maxim 40km/h. E foarte enervant ca nu poti inainta nicicum. E de ajuns sa vrea unul sa parcheze lateral si se blocheaza tot :).

  • @Bestia Uneori intr-adevar e mai greu de inaintat pe prima banda. Alteori insa am prins destul de liber ca in film, probabil depinde de moment 🙂

 2. @GeluCJ Pe cel cu dubita care se vede la 1:14 parcat in acel mod l-as amenda drastic. E destul de dificil acolo, chiar si cu 30 la ora, sa observi un pieton, mai ales daca e unul grabit.
  La faza cu cel de BV (2:26), e foarte frumos din partea ta sa-l lasi, dar e destul de riscant pentru ca el vroia sa taie vreo 3 benzi si daca venea unul mai smecher din spate, nu era bine. Oricum eu nu o sa inteleg niciodata o manevra de genul acela, chiar daca ratez o intersectie merg mai departe pana pot executa o manevra in siguranta, nu e ca si cum mai avea de mers zeci de km. Astia sunt genul care merg in marsarier pe autostrada fiindca au ratat iesirea 🙂 .
  In fata garii doar interventia politiei ar putea sa elibereze acea banda, altfel, nicio sansa. Oricum, multi soferi opresc unde au chef si „treaba”, ce conteaza ca-i incurca pe altii, a se vedea si „zidurile” de protectie din unele statii Ratuc. Trist!

  • @anukoi 1:14 Aproape tot timpul exista cineva care sta in fata trecerii 🙁 Cand merg pe-acolo, reduc viteza tocmai pentru a nu ma trezi brusc in fata c-un pieton pe trecere.
   La 2:26 am zis ca cel de BV s-a pierdut acolo intre benzi, mai ales dupa ce-au fost operate modificarile pentru introducerea unei benzi de bus. Acum sunt sapte benzi acolo 🙂
   BTW, pe cel cu Opel-ul de pe banda de bus 2:20 l-ai remarcat? 😀
   In piata Garii cam asa e frecvent. Chiar daca poate trece Politia si se mai dau niste amenzi, dupa aceea baietii revin la loc.

  • E mai bine pentru mijloacele de transport in comun cu acea banda, circul des cu ele pe acolo si parca se misca mai repede. Sa vedem ce va fi prin toamna, cand se va aglomera traficul, ca, de, incep copiii scoala (de parca ar avea toti permis)
   Cel cu Opelul imi „scapase”. 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!