It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Parteneri in trafic #134

Adăugat de GeluCJ
33

Pana la urma, toti suntem parteneri in trafic. Exista insa unii care adapteaza regulile de circulatie potrivit intereselor personale de moment sau le „uita” atunci cand n-ar fi voie.
Azi, episodul 134.

Fundal sonor: Grax & Miza – Save Me Now.
Music provided by Frequency:
https://www.youtube.com/channel/UCPSX-g40Ti1c5C7sbGNtGzA

6 comentarii

 1. 00:45- acolo parca am vazut si un accident. Macar tramvaiul si-a tinut „banda”. 🙂
  +

 2. OldSchool

  Salut Gelu!! Eterna problema acolo in piata Mihai Viteazul de pe banda de obligatoriu dreapta face stanga.Eu stiam ca la noi in oras doar „ratuc-ul” are prioritate cand iasa din statie,nu??? 🙂 Drumuri bune!!!

  • @OldSchool Servus 🙂 Corecta observatie pentru pta M. Viteazul. Atunci nici macar nu s-ar fi putut spune ca se incadrase gresit sau ca nu vedea marcajele din cauza celor din fata lui.
   La 3:10 e mare si iese greu din alveola apoi nimereste pe o banda si aproape o jumatate restul din B1 devenind parcare. Drumuri bune si tie! 🙂

 3. Parcarea pe bandă la supermarket e din ce în ce mai frecventă. Enervant este că se parchează pe bandă chiar și când sunt locuri libere de parcare, pentru a fi cât mai aproape de intrarea în magazin.
  Cel de la 2:10 e chiar nesimțit..

  • @FURNAL Din pacate, da. Daca ar fi locuri de parcare in magazin ar sta la coada si ar lua bilete 🙁 Cel de la 2:10 merita sa stea o vreme pe tusa sa-i treaca pofta de astfel de depasiri.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!