It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Parteneri in trafic #137

Adăugat de GeluCJ
Raportează ca șters! 39

Pana la urma, toti suntem parteneri in trafic. Exista insa unii care adapteaza regulile de circulatie potrivit intereselor personale de moment sau le „uita” atunci cand n-ar fi voie.
Azi, episodul 137.

Fundal sonor: Arc North – Slash.
Music provided by Frequency:
https://www.youtube.com/channel/UCPSX-g40Ti1c5C7sbGNtGzA

18 comentarii

 1. Dar la 1:15, cel cu Renault-ul a mers corect, nu?

  • Buna intrebare. Din ce se vede pe clip eu spun ca da, marcajele insa mi se par ciudate, parca banda a treia se termina dupa semafor.
   Bun clip!
   P.S. Nu spun nimic referitor la semnalizari sau depasiri pe dreapta. 🙂

  • @Ducu TT S-au cam incurcat acolo reciproc (unul a semnalizat dreapta, cel cu Renault a intrat in fata lui pe banda) si noi cei din spate daca plecam putin mai sanatos ii puteam tampona din spate 🙁
   E si o deficienta de semnalizare rutiera acolo (marcaje + indicator) aparand imediat dupa semafor si banda de bus (1:17) cu indicatorul pus prea in spate si vizibil doar la 1:24, dupa cel de sens unic.

   @anukoi Merci 🙂
   P.S. Asa sa fie 😆

  • Deci cel cu renaultul a intrat peste el? Mie imi pare ca si tu trebuia sa mergi pe banda de langa autobuz. Pentru ca, cel din stanga ta a fost nevoit sa calce linia continua. Si atunci as zice ca renaultul a circulat corect, facand abstractie la semnalizari.

 2. La 1:59, la cum se incadrase trebuia sa iasa pe urmatoarea, sau sa mai dea o tura si sa schimbe banda unde se putea….pt. a iesi ca prima data , nu? Sau?……Nu cunosc giratoriul cu pricina…….

 3. la 1:48 tot linie continua?

 4. Nu vreau sa fiu hater , dar la 1:48 nu era un pieton pe trecere in stanga?

  • Era pe sensul celalalt. Mai repede as zice ceva de „galbenul” de la 3:23, desi era cam greu de oprit. 🙂

  • danastra Ba da, incepea traversarea si era pe celalalt sens de mers. A ajuns pe sensul nostru dupa ce-am trecut de trecerea pentru pietoni.

   anukoi Corect, daca la cca 50 km/h se face galben cu o secunda inainte de-a ajunge la semafor, nu prea mai reusesti sa opresti in siguranta inainte de acesta 🙂

 5. Vad ca s-a mai calmat traficul acolo, dar si tu 🙂
  +

  • @TraficMadrid Filmul e o combinatie de vechi si nou, cu niste secvente ceva mai linistite. Traficul e asa cum a fost intotdeauna pe la noi, cu bune si rele 🙂

 6. Victorescu

  La 2:15, doar biciclistul încalcă legea? Cele două mașini parcate pe dreapta, nu le-ai remarcat?

 7. Clar nu semnalizam cand mergem pe drum cu prioritate ….. +

  • @ungadrian Glumeam putin, bineinteles ca in acest caz se semnalizeaza manevra dupa cum se vede c-au facut si cei din film. E vorba de schimbarea directiei de mers prin efectuarea virajului la dreapta, indiferent care e prioritatea de trecere prin intersectie 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!