Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

Parteneri in trafic #158: Intrebari

Adăugat de GeluCJ
Raportează ca șters! 27

Un altfel de episod cu o serie de intrebari la care ar trebui sa se gandeasca putin mai bine unii dintre soferi. La sfarsit, thumb up pentru cei care nu blocheaza intersectia!

Fundal sonor: Marc Madness – 1986.
Music provided by FreeMusicWave – No Copyright Music:
https://www.youtube.com/channel/UC4wUSUO1aZ_NyibCqIjpt0g

Ce mai caută lumea:
 • intrebari de idioti

9 comentarii

 1. La faza de la 1:03, era bun un panou de informare sa aibe timp soferii care nu sunt din zona sa se inscrie corect din timp.

  Mi-am luat o teapa similara in Cluj, ca nu iti spune nimeni ca banda care a mers inainte in intersectia anterioara nu merge inainte in urmatoarea, si din momentul in care vezi marcajul nu mai ai timp legal sa schimbi banda… si in Cluj daca semnalizezi ca vrei sa o faci, experienta mea imi spune ca numa’ de-al dracului te vor bloca cat se poate mai mult aia de pe banda pe care vrei sa ajungi.

 2. Întrebări pe care ar trebui sa si le puna multi, iar răspunsul sa vina in primul rand din bun-simt.
  +

 3. +
  Cu mentiunea ca la 2:25 si eu procedez la fel in situatii de genul, chiar daca nu o iau la dreapta, cat timp nu sunt masini ce asteapta sa iasa si din dreapta. Motivul e simplu: sunt intersectii configurate asa in care se face mare coada la iesirea de pe strada pe care ati intrat voi, iar un semnal dreapta ii poate ajuta macar pe 1-2 soferi sa iasa de acolo pana treci tu. Cand vin si masini din dreapta in schimb, nu semnalizez pentru ca exista riscul sa-i induc in eroare pe ei si sa imi iasa in fata.
  Concluzia mea: e mai mult o chestie de fluidizare usoara a traficului pentru situatii de genul.

  • IntamplariDinTrafic
   De acord, cu cineva prezent pe strada din dreapta care doreste sa vireze apoi la dreapta lucrurile se pot complica mult. Risca sa fie indus in eroare de semnalizarea asta. Am vazut si astfel de situatii, insa din fericire cei in cauza nu s-au prea grabit sa intre in intersectie.

   Pentru ca in realitate de fapt se merge inainte cu doar o usoara volta spre dreapta cred ca la fel de bine, poate chiar mai bine, nicio semnalizare dreapta ii poate ajuta pe cei care au „Cedeaza” dincolo pe sensul opus (2:34) si in plus nici nu exista riscul de a induce in eroare poate pe altcineva care vine din adevarata dreapta (uneori il poti observa doar tarziu).
   Merci 🙂

 4. Cristy SB

  Nici nu ma uit la clipul tau. Cand individul ala Reboubnd ma jigneste si pateaza siteul asta trafictube, tu UNDE ESTI? Sa-ti fie rusine ca permiti sa-mi schimbe commurile si sa ma jigneasca U*RAT DE TOT. TU AI ACCEPTA?

  • @Cristy SB
   Hmm … e alegerea fiecaruia ce film intentioneaza sa urmareasca. Acest clip n-are nimic de-a face cu ce s-a intamplat si are in vedere cu totul alte subiecte.
   Imi pare rau, dar in primul rand nu poti fi oricand peste tot 24/7. In al doilea rand, din pacate intre voi exista un conflict mult mai vechi care trebuie stins nu aici pe TT, ci preferabil in particular.
   Comentariile care nu-si aveau locul aici au fost moderate/eliminate, la fel ca altele care au mai aparut de-a lungul timpului in discutii ceva mai agitate sau prea infierbantate. Nu in ultimul rand, e bine sa evitam sa deschidem cutia Pandorei cand stim care va fi probabil rezultatul 😉

  • @Cristy SB: ce iti mai place sa te victimizezi… las asta aici, sa vada lumea cat de sensibil esti. Cand imi explici care e utilitatea acelui comentariu in orice context si ce sperai sa obtii cu el, atunci o sa iti mai dau voie sa comentezi la clipurile mele, poate.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.