It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Parteneri in trafic #47

Adăugat de GeluCJ
Raportează ca șters! 24

Pana la urma, toti suntem parteneri in trafic. Exista insa unii care adapteaza regulile de circulatie potrivit intereselor personale de moment sau le „uita” atunci cand n-ar fi voie.
Azi, episodul 47.
Realizat pentru http://www.trafictube.ro

11 comentarii

 1. La prima faza, soferul din fata ta putea sa ramana linistit fara permis, daca-l vedea vreun politist. Cel cu masina albastra era pe sensul opus, deci nu a gresit.

  • Nici BMW-ul nu cred ca a gresit. Pietonul care era pe trecere deja trecuse, iar celalalt inca nu calcase pe trecere cand BMW-ul a patruns. In schimb, daca eram eu in locul Skodei, opream. Imi place sa fiu mai precaut in situatii din astea.

  • @anukoi Cel din fata noastra a acordat prioritate pietonului de la 0:08, iar dra care urma la rand 🙂 nu apucase inca sa traverseze. Corect, Skoda nu era obligat sa acorde prioritate, pietonul fiind pe sensul nostru.

   @Golby Sunt de acord la faza cu BMW-ul din fata. Daca opreai in locul Skodei o faceai fara sa fii obligat de ceva anume, din proprie initiativa. Thumb up!

 2. Referitor la ultima faza cu scoala, din pacate, cel putin in Timisoara, vad destul de multi instructori cu/fara elev conducand, taind 1/2 linii continii, oprind unde este interzisa oprirea si lista poate continua. Rezultatul din toate acestea ? Le vezi la stirile de la ora 17:00, prin santuri, prapastii, prin garduri, prin casele oamenilor mai nou, etc…. Tot de aceea se „nasc„ tot mai multi soferi asa spusii „profesionisti„.
  PS: + 😀

 3. Scuze Gelu pentru faza de la 2:00,n-am avut unde sa pun autocarele dupa ce mi-au venit invitatii la ziua mea… 😆

 4. TeoLdinIasi

  Uau, si episodul 47 🙂
  +
  La ultima faza erai in Cluj? La voi se face scoala cu masini inmatriculate in Sibiu? 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!