It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Parteneri in trafic #63

Adăugat de GeluCJ
Raportează ca șters! 27

Pana la urma, toti suntem parteneri in trafic. Exista insa unii care adapteaza regulile de circulatie potrivit intereselor personale de moment sau le „uita” atunci cand n-ar fi voie.
Azi, episodul 63.

4 comentarii

 1. La prima faza nush ce a fost in capul tau. Era clar ce dorea sa faca megane-ul de pe straduta lateralal; nu inteleg de ce nu ai avut rabdare 10s sa intre aia pe strada si dupa aia sa-l depasesti pe cel din fata ta care facea stanga. Nu ai facut decat sa-l sperii nitel probabil, si sa incuri megane-ul.
  Btw strada are un o singura banda din cate vad eu, deci din moment ce prima masia care vine da semnal stanga si opreste megane-ul avea unda verde sa vireze dreapta. Norocul tau ca a fost atent omul si la tine.
  Faptul Passat-ul (? – nu-mi dau seama exact ce este :P) din fata ta a oprit cu 2m prea devreme si dupa aia si-a dat seama si a mai avansat nitel sa poata vira cum trebuie, nu trebuia sa iti dea tie unda verde sa il depasesti prin dreapta.

  Poti sa ai surpriza ca brusc sa se razgandeasca (isi da seama ca e strada gresita) si sa continue sa mearga mai departe. Daca erau 2 benzi pe sens atunci era totul ok, dar asa nu mi s-a parut ok cum ai procedat.

  Oricum + pt restul filmuletului 🙂

  • @KodiaK Din pacate nu e chiar asa, iar Megane-ul ma tem ca n-avea nicio unda verde sa plece de pe loc 😉
   Daca observi in dreapta la 0:17, exista un indicator „Oprire” mare si foarte vizibil. Asta inseamna ca intersectia este una dirijata, iar cei care vin din dreapta sunt obligati sa acorde prioritate de trecere celor care se afla pe drumul prioritar (directia filmarii), indiferent de directia de deplasare si de banda de circulatie!
   Cel din fata isi semnaliza intentia de mult, se incadrase pentru virajul la stanga (de asta am scris OK), iar in acest caz depasirea prin dreapta este o manevra regulamentara, daca nu exista cumva local si alte restrictii.
   In intersectiile dirijate depasirea nu este interzisa, alte restrictii nu sunt acolo, prin urmare nu era interzisa nici depasirea prin dreapta. Privind astfel situatia, de fapt pana la urma, cine pe cine a cam incurcat? 🙂
   P.S. E-adevarat, cel din fata poate gresi sau sa se razgandeasca si sa plece apoi, dar atunci trebuie sa se asigure ca poate face asta in siguranta. Merci pentru concluzia finala 🙂

 2. 3:30 – Poate a ramas in intersectie fara voia sa… dar fiind taximetrist ma cam indoiesc.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!