Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

Parteneri in trafic #70

Adăugat de GeluCJ
Raportează ca șters! 22

Pana la urma, toti suntem parteneri in trafic. Exista insa unii care adapteaza regulile de circulatie potrivit intereselor personale de moment sau le „uita” atunci cand n-ar fi voie.
Azi, episodul 70.

10 comentarii

 1. 2:07 – doar pt biciclete?… rog un zoom cu indicatorul 🙂 sa facem lumina 😀 eu acordam prioritate de trecere si pietonilor.

 2. Pentru cel de la 2:28: oare cam cat de „atent/atenta” trebuie sa fii in trafic si sa nu observi stalpii?
  Bun clip, ca de obicei!

  • Era seara, omul era probabil obosit, cu gandurile in alta parte etc. 🙂 N-a vazut nici indicatorul de la baza pistei de biciclete pentru ca atunci era mult mai atent si la stalpisori.
   Problema e ca nu este nici primul si poate nici ultimul care intra din greseala acolo. Daca mai intalneste si-un biciclist fara lumini noaptea, nu e deloc bine 🙁

  • TeoLdinIasi

   Macar la voi sunt piste 🙂 Noi suntem nevoiti sa mergem pe strada cam prin tot orasul, sunt doar cateva zone cu piste (vopsite), iar iarna tre’ sa ne distram in casa 🙁

  • @TeoLdinIasi Au fost amenajate niste piste intr-adevar si acum arata ceva mai bine decat in trecut (cand erau jalnice) dupa ce Clujul a fost in 2015 Capitala Europeana a Tineretului. Insa e doar un pas inainte si cred ca mai sunt multe de facut in aceasta directie.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.