It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Parteneri in trafic #79

Adăugat de GeluCJ
Raportează ca șters! 30

Pana la urma, toti suntem parteneri in trafic. Exista insa unii care adapteaza regulile de circulatie potrivit intereselor personale de moment sau le „uita” atunci cand n-ar fi voie.
Azi, episodul 79.

5 comentarii

 1. La minutul 1:26, in fata primariei eu cred ca marcajul ala e prost facut. Tinand cont ca inainte circula doar transportul in comun si avem 2 benzi pe Motilor, cred ca ar merge o sageata „si la dreapta” pentru automobile. E aiurea daca se aduna toti pe banda 1 (din 2 benzi) sa faca dreapta unde continua drumul tot cu 2 benzi.

  Nu am stat sa ma uit atent daca sunt situatii cand e verde la dreapta si rosu inainte, dar nu cred ca ar fi o problema majora.

  PS: Asta e un alt exemplu de marcaje proaste si lipsa tablelor. Pe alte strazi unde totusi sunt table, sunt puse/desenate prost: cum e cea de pe Baritiu, cea de pe Dacia sau pe Horea la gara, etc.

  • @Bestia Nici mie nu mi se pare a fi cea mai reusita solutie. Am scris despre asta si mai demult, cand au modificat intersectia impreuna cu prostia aceea de pe sensul opus unde lasasera o singura banda pentru virajul la stanga spre P. Maior.
   Cu o singura banda pentru virajul la dreapta de pe Motilor nu te descurci atunci cand traficul e mai aglomerat. Pe sensul opus au corectat greseala, aici insa n-au facut inca nicio modificare. Totusi, in secventele filmate nu era aglomeratie, cel cu VW-ul care-a depasit a avut bunul-simt sa intre pe B1, insa taxistul a venit lansat din spate, s-a dus pana la capatul „pistei” si-a taiat-o la dreapta (1:28). Ma indoiesc c-a ramas „surprins” de marcajele de-acolo 🙂

 2. Deaglesun

  Ultimul avea pana sau lantul sarit…sigur! :)) +

 3. @Cosmin Cosminel (FB) Asa ar trebui sa faca toti biciclistii cand traverseaza pe o trecere, ziua sau noaptea, in primul rand fiind in interesul lor 🙂 Multumesc si sper ca vei urmari in continuare aceste filme.
  P.S. „Avariatii in grup” cred ca erau la vreo nunta 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!