Camera auto dual DDPAI DASH CAMERA Z40 GPS

Produs din oferta Xiaomag.ro

649,00 lei

649,00 lei

Vezi detailii

Pe contrasens pe DN1. Situatii la limita

Adăugat de IntamplariDinTrafic
Raportează ca șters! 35
  1. Pleaca pe rosu, din senin…
  2. Cand nu opresti la STOP si esti la un pas de accident. STOP-ul, in cele mai multe intersectii, are rolul de a-ti oferi timpul necesar pentru a te asigura in siguranta.
  3. Taximetrist de Ploiesti. Incadrat pe mijloc la semafor, apoi se hotaraste sa mearga ca pe tarlaua lui.
  4. Cam asa merge omul pe contrasens pe DN1 cand iesi de pe un drum lateral. Probabil in mintea lui e mai putin periculos sa mergi pe contrasens cand vin masini cu 100+km/h, decat sa te opresti si sa astepti sa intri regulamentar in trafic.
  5. Un „smecher” cu Passat din 2006, recent adus din Germania, nu mai poate stapani herghelia de sub capota si incepe slalomul. Evident, a ajuns la destinatie cu 2-3 masini mai in fata. A meritat riscul?
  6. Aproape accident – neacordare de prioritate. Aparent, unii cred ca daca merg drept au prioritate si nu se mai uita la indicatoare.
  7. Cand faci dreapta cu Loganul, cu greu incapi, mai simplu e cu un camion.
  8. Altul care nu se asigura, calca linia continua, apoi nici nu se oboseste sa faca loc. Daca in locul meu era cineva care mergea cu 30km/h peste limita legala, ce iesea?

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.