It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Pe pod ii da toata lumea 80, nu-i asa?

Adăugat de Catalin.c
Raportează ca șters! 34

La scurt timp dupa accident.

5 comentarii

  1. Cu siguranta viteza e problema, nu ca unii uita sa se asigure, semnalizeaza ca sa li se dea dreptul sa schimbe banda si ca nu stiu sa isi tina banda.

    • Ionut1984

      Da si daca ma uit la masini imi dau seama ca au si cauciucuri 200 de lei toate 4 re-esapate. Si alea ajuta mult de tot la situatii de genul asta.

    • Exact , in 1 rand viteza e problema ! Asa cum trebuie sa te asiguri,sau sa semnalizezi,asa trebuie sa circuli cu pana la viteza maxima impusa pe respectivul sector de drum ! E mai grav daca nu semnalizezi,decat daca circului cu 80(pe Basarab se circula cu 100 lejer) in loc de 50???

  2. Ce minte creata si la politist sa puna casca pe girofar, oare cat de vizibila era motocicleta aia doar cu avariile alea mici aprinse? Si dispozitivele luminoase de pe motociclete sau autospecialele politiei au si ele rostul lor, chiar daca sunt stationate, mai ales pentru semnalizarea unor accidente.

  3. Ce tare! Casca pusa pe girofarul care de fapt trebuie sa fie primul element care sa atraga atentia asupra motocicletei care marcheaza o zona de siguranta pentru cei implicati in accident si politist. 🙁

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!