It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Pensionarul tusti

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 71

Sau cum sa faci poc ca tragi de volan deodata cu semnalizarea.

Daca doamna semnaliza si cand era in spatele meu nu doar in dreptul meu nu erau stresuri, dar a semnalizat exact cand am inceput sa accelerez. Si a si tras tare de volan… se vede cum salta roata cand o atinge.

S-a rezolvat amiabil.

18 comentarii

 1. Cred ca sta cam prost cu aprecierea dimensiunilor masinii + neatentie. De curiozitate, ce a zis dupa ce s-a oprit?

  • Poate o sa se supere pe mine careva dar eu n-as mai lasa permise la cei peste 70 de ani , I`m sorry …decat sa provoci o nenorocire mai bine mergi cu transportul in comun .

  • A recunoscut greseala… dar nu complet. Nu era convinsa ca ne-am atins, fiind noapte si masina dansei inchisa la culoare se vedea mai greu pe ea urma.

   D4F732: eu zic doar controalele medicale sa fie pe bune si tot mai dese. Doamna din cate am inteles atat de la ea cat si de la rudele cu care am mai vorbit nu a mai avut nici un incident in trafic, avand carnet din ’79. Dupa cum a abordat accidentul, cred ca nu a mai avut tamponari, ca stia pedeapsa dar nu stia exact procedura de amiabila 🙂

   Am exemplu in familie care a condus pana la 82 de ani, dar cand a simtit ca se poate intampla ceva aiurea a pus carnetul in cui. Cat a condus a avut o amenda de intrat invers pe sens unic in conditiile in care sensul unic a fost infiintat intre drumul dus si cel intors … si nici un accident (victima sau vinovat)

  • D4F732 Vesnica discutie legata de varsta…
   Exista persoane peste 70 de ani care nu mai sunt chiar ce au fost candva (lucru care – asa cum zice si RebounD11 – s-ar putea verifica periodic), dar sunt si multe persoane de varsta inaintata care se descurca extrem de bine din toate punctele de vedere. Statistica spune ca majoritatea sunt mai PRUDENTI in trafic (uneori chiar prea prudenti 🙂 ), si tocmai de aceea cei trecuti de o anumita varsta beneficiaza de RCA mai ieftin.
   La fel, exista tineri care conduc foarte ok, dar exista si tineri care habar n-au pe ce lume se afla (si/sau nu au experienta), sau tineri care stiu prea bine ca gresesc, si o fac intentionat (iar astia sunt cei mai periculosi, si din cauza lor ajung toti tinerii sa plateasca preturi enorme la RCA. Iar statistica spune ca sunt multi. Din aceasta ultima categorie, nu prea am vazut batrani. Nu am dat de bizoni de 70 de ani care sa imi taie calea si sa ii puna pe toti in pericol ca sa castige trei lungimi de masina la semafor.
   In clip, e clar ca femeia asta nu a luat in considerare faptul ca autorul accelera. Nu s-a mai asigurat inca o data, si din cauza asta l-a atins. Nu e deloc placut, dar e o greseala care se poate intampla la orice varsta. Tu o vezi facand depasiri periculoase in afara localitatii, si scotandu-i pe altii pe acostament? E plin de exemple de bizoni inconstienti pe site, si de aceea mi se pare foarte incorect sa zici ca ai retrage permise doar pe baza varstei.

 2. Nu pare ca s-ar fi oprit …

 3. Andrei Ciocan

  La tamponarea aceea acum pe bune, ce fel de victime ar putea să fie ? Oricum am dat + ( plusul nr 48 )

 4. pinguinu nuclear

  parerea mea e ca ti-a fost ciuda ca nu ai reusit sa o pierzi in trafic. 😀

 5. La 5 – 10 ani permisul ar trebui reînnoit prin examen. Pentru că deja după 10-15 ani permisul atestă doar dreptul de a conduce, nu și capabilitățile sau cunoștințele necesare…

  • Examenul poate fi un stres și o pierdere inutilă de timp pentru unii… de ce să pedepsim pe toți când putem doar pe cei ce merită: la fiecare suspendare de carnet la expirarea suspendării examen pt recuperarea carnetului… sau la fiecare a 3-a amendă, indiferent de durata între amenzi.

 6. Andrei Ciocan

  Foarte corect, sunt de acord !

 7. frankenstein

  despre ce este vorba in video ?

 8. […] Clip mai vechi… acum masina mi-e bine merci. Evenimentul s-a intamplat la o luna dupa asta. […]

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!