It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Pentru că am maşină sport

Adăugat de ochifaradioptrii
Raportează ca șters! 27

Tipul facuse niste piruiete inainte sa ajunga la semafor – de aceea am decis sa il filmez | totul se intampla in Bacau – cartier „URA” | cu ajutorul unui 3GS

14 comentarii

 1. conservar

  Care e faza ?

 2. A ratat treaprta I

 3. ochifaradioptrii

  Pai, tu pleci asa de la semafor?
  Si astfel de comportament in trafic este interzis!

 4. bandolero

  Stai jos!

  Ai – !

 5. Si pe cine a deranjat? Parca ati avea 80 de ani ma sa mor eu. Daca deranja pe cineva mai ziceam.. dar asa?
  Ah.. am uitat.. soferi de logan.. ciuda e mare.

 6. ochifaradioptrii

  Alex, n-a deranjat pe nimeni. Vezi descrierea video-ului ca sa intelegi de ce am decis sa filmez – noi il vazusem de la departare cum intr-o alta intersectie, in mijlocul ei, intrase cu viteza, a facut cateva piruiete, ronduri cu frana de mana trasa etc. dupa care s-a incadrat la semafor aici de unde incepe filmarea postata; dar te intreb si pe tine … daca ti se pare ok, tu de ce nu pleci asa de la semafor?

  BTW, loganul e masina de serviciu, masina pe care o consider destul de buna dar nu mi-as cumpara-o 😉

 7. N`am zis ca e ok .. numai ca in cazul asta(aici unde ai filmat) nu deranjase pe nimeni. Daca tragea frana de mana in intersectie .. atunci acolo nu mai e bine.
  Nu plec asa de la semafor ca n`am de ce .. dar recunosc ca ii mai dau prin oras, da tot asa, fara sa deranjez pe nimeni, cand e liber.
  Cu loganul a fost o gluma, e ok masina da cum ai zis si tu .. n’as da banii pe ea.

 8. Era fun daca iesea in decor, dar cu tractiune fata n-o sa faca niciodata ceva spectaculos. :/

 9. mie nu mi se pare normal sa ai un astfel de comportament in trafic. poti sa o faci pe circuit, pe un drum inchis circulatiei, dar nu asa. nu stii cum scapi masina de sub control si omori oameni nevinovati.

 10. @ionut de acord cu tine. numeste’mi un circuit in romania.

 11. @alex, si daca n-avem circuit, hai sa ne dam pe drumurile publice, ce ma-sa? Si dup-aia plangem ca n-am vrut sa-l lovim pe ala sau pe altu’. Pusti teribilisti.

  PS. macar de avea o masina sport, nu o amarata de octavia (bine, poate-i rs, dar totusi, nici RS-ul n-as trece-o in categoria sport) „tunata” romaneste, cu mult prost gust.

 12. E un ‘reisar’ care se tot da in spectacol prin Bacau. Masina pe care o conduce e o Skoda Octavia 2 RS, pe care o tot chinuie saracu. Inainte de asta a avut un Clio 2 pe care l-a facut dauna totala…

 13. „Tipul facuse niste piruiete inainte sa ajunga la semafor…” – da ma lasi ? Cum faci tu piruete cu o masina cu tractiunie pe fata ?

 14. Sorin, noi l-am vazut cum a intrat in intersectie (inainte de cea de unde incepe filmarea) si s-a invartit de doua ori cu scatait de roti etc. Fie l-a ajutat viteza, fie s-a ajutat si de frana de mana… nu stiu!!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!