Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

PERICOL public! Depasiri la limita, aproape accident pe trecere

Adăugat de IntamplariDinTrafic
Raportează ca șters! 59

1. Iese fara sa se asigure. Pe jos gheata + zapada, aproape accident.

2. Un inconstient, carosabil alunecos, el depaseste in viteza mare pe treceri de pietoni, curba si aproape face un frontal cu cel de pe contrasens. Mare afacere. A ajuns cu 10 masini mai in fata si a riscat vietile altora.

3. Atent la telefon, nu vede ca SE TERMINA strada lui si are STOP. Intra in intersectie si aproape o face lata cu niste oameni nevinovati. Inconstienta maxima.

4. Alti doi grabiti, in viteza spre trecerea de pietoni cand ceilalti asteptau sa traverseze pietonii.

5. Un .. neatent?! Avem prioritate, iar el se opreste brusc sa acorde prioritate celor cu cedeaza. M-a luat prin surprindere oprirea lui rapida si era sa-i dau un sut in fund.

6. STOP. El vine in viteza si nici macar nu se asigura, trece fara griji, doar are numere de Bulgaria. Apoi opreste fix in intersectie, ca doar are treaba la magazin.

7. Femeie cu ochii in telefon, nu opreste la trecere si e la un pas sa loveasca pietonul in traversare.

8. Sofer profesionist, face stanga de pe banda de dreapta.

2 comentarii

  1. La prima faza… dezapezim si noi masina proprie?

  2. La 5 suntem si noi atenti la ce se intampla in trafic? Ca regula generala, chiar daca ai prioritate, pista de aterizare ce vrei tu, 100% te asiguri stanga, dreapta, fata, spate.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.