Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

Un permis luat pe spaga in Arges

Adăugat de IntamplariDinTrafic
Raportează ca șters! 100

O situatie putin hilara pe care nu as fi postat-o aici daca atunci cand esti prost te rezumi la asta si nu incepi sa si „semnalizezi”. Dupa replica lui m-am hotarat ca e momentul sa pun clipul aici, in seara asta, la doar cateva ore de la intamplare. Nu credeam sa aud vreodata replica asta de la un conducator auto pus in situatia de fata.

El a franat brusc de la ~50km/h pentru ca trebuia sa dea prioritate celor care „aveau prioritate”.

Astia ca cel din videoclip nu merita sa aiba vreo clipa dreptul de a conduce pe drumurile publice. Daca venea din dreapta, oare considera ca el are prioritate? Sau de acolo vedea acelasi semn de cedeaza si instinctiv oprea?! La urma urmei, mai bine sa opreasca degeaba decat sa nu opreasca atunci cand e cazul, dar e clar ca merge cu turma de obicei, nu dupa niste reguli clare.

14 comentarii

 1. ovidiu paun

  Pe bune?????..!!!! Asa specimene…..

 2. Prea bun. Prea ca la tara. Desi ma cam doare burta de la atata ras.

 3. Sa inteleg ca daca ar fi fost in locul aluia cu duba/camionul si-ar fi continuat drumul crezand ca are prioritate ?

  • foarte buna remarca, iti dai seama cum intra acest „sofer” pe o autostrada ,de exemplu, de pe o bretea?

 4. De rasu’plansu’.

 5. Aici e o situație destul de evidentă dar pe de altă parte adevărul e că semnele de prioritate cam lipsesc pe la noi iar uneori trebuie să te uiți să vezi dacă ceilalți au cedează trecerea sau stop ca să știi dacă să treci sau nu.

  • si ce vrei? sa se monteze semne de prioritate la fiecare straduta laterala si bretea care da intr-un drum principal?

  • Da, așa cum se montează și semne de cedează trecerea la fiecare străduță laterală și bretea care dă într-un drum principal.

 6. deci tot ce vine din dreapta are prioritate in Arges? Adica si drum secundar fata de drum principal?

 7. asta e ala din categoria celor pe care ii doare-n basca de regulile de circulatie. el da si isi ia prioritate cand vrea muschiul lui!

 8. Este foarte adevărat că sunt multe intersecții unde pe drumul cu prioritate nu exista indicatorul aferent, iar pe drumul fără prioritate este indicator. În situația din clip „Cedează trecerea” instalat pe bretea era însă extrem de vizibil ca să mai aibă cineva dubii.

 9. Asta a luat permisul la pungile de pufuleti…si tot el se da ” cocos”..dar cade in penibil :)) si acum rad de remarca lui :)) +

 10. wolfy_vali

  Mah nu va mai luati de imbecilul respectiv…a auzit si el de prioritate de dreapta si o aplica… nu conteaza impejurarile😂😂😂

 11. frankenstein

  vai de capul vostru

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.