Camera auto DDPAI MINI Dash Camera 1080P

Produs din oferta Xiaomag.ro

219,00 lei

219,00 lei

Vezi detailii

Poc personal (frana la verde, vina mea)

Adăugat de magnnum_carcam
Raportează ca șters! 60

ATENȚIE: Conține limbaj licențios!

Eram cu privirea la spatiul liber din fata lui si cu mintea in alta parte. Se sperie de frana Golf-ului, crezand ca a franat pentru ca cineva s-a aruncat pe trecere, desi Golf-ul a franat din cauza coloanei oprite din fata lui). Observ tarziu acest lucru si il lovesc in spate.
Daune la el: bara putin zgariata si senzorul de la incuietoarea de portbagaj (sincer, nu sunt sigur de acesta).
Daune la mine: bara protectie (plastic), traversa metal, far stanga, suport metal far stanga, suport plastic far stanga, aripa stanga.
Ne-am inteles amiabil.

17 comentarii

 1. Lasa, sa fim sanatosi. Spor la reparat

 2. S-a oprit să nu blocheze intersecția sau ce ți-a zis?

  • Era liber in fata lui, acolo eram cu privirea si cu piciorul pe acceleratie. A zis ca s-a speriat sa nu cumva sa fie cineva pe trecere cand a vazut ca cel cu VW Golf din stanga a franat. E de inteles, dar oricum mi se pare ca are un stil de condus haotic (uite cat de brusc franeaza in momentul in care ii se baga cel cu sharan-ul in fata.

  • @magnnum_carcam-Cum adica s-a speriat ca l-a vazut pe cel cu Golful rosu ca a franat crezand ca e cineva pe trecere?Doar aveau VERDE!Ce idiot traverseaza pe rosul lui?Ala cu Golful rosu nu avea masina in imediata apropiere pe banda lui in fata,sigur nu avea nici pieton kamikaze.Atat el cat mai ales cel pe care l-ai „facut” la spate,se incadreaza la: HGR 1391/2006 ART. 122-Se interzice conducătorilor de vehicule să reducă brusc viteza ori să efectueze o oprire neaşteptată, fără motiv întemeiat.
   Dar si tu te incadrezi la: OUG Nr. 195 din 12 decembrie 2002 Art.51:Conducătorul unui vehicul care circulă în spatele altuia are obligaţia de a păstra o distanţă suficientă faţă de acesta, pentru evitarea coliziunii.
   Intre voi doi,numai tu esti cel „bun de plata”.Bine ca s-a terminat asa,putea fi mai rau.O tabla se dezdoaie,BM-ul la asigurarea viitoare o sa-ti scada in compensatie cu cresterea valorii asigurarii 🙂
   Tu sa fii sanatos !

  • Vreti sa ziceti ca nu ati vazut cornute bipede care sa treaca pe rosu?
   Va zic eu, sunt cu miile…

 3. In_a_state

  Golf-ul ala era destul de devansat fata de el, si se vedea si ca e coloana. N-are niciun sens frana pe care a pus-o. Era doamna la volan?

  • Nu. Era un tip. „Nu am pastrat distanta.” Tocmai pt ca nu avea sens o frana in acel moment. Am zis si intr-un comment mai sus: se pare ca asa e stilul lui de condus.

 4. robwin_75

  Dubios , asta nu seamana a franare fara motiv ?

 5. @magnnum_carcam Neplacuta faza 🙁 Sper s-o rezolvi cat mai repede si fara alte complicatii. +

 6. Nici camera n-a suportat sa vada impactul… s-a intors spre dreapta fix inainte !

 7. vina ta ca nu ai condus preventiv, dar ala din fata e un mare cretin. IN loc sa se uite ca are verde, s-a speriat ca a franat ala din stanga si sa nu ii sara vreun pieton. Gandire de femeie la volan.

 8. Salut ! Am facut si eu un poc saptamana trecuta ,oarecum asemanator! Am aratat filmarea inspectorului de la constatari daune si a zis ca….Sunt sanse sa se dea culpa comuna ,sau chiar sa se dea vina 100% a persoanei in care am intrat!

  • Nu cred ca se aplica in cazul meu. Am vorbit cu un politist de la constatari si mi-a zis ca foarte rar e de vina cel din spate. Trebuie drum drept, nici o alta masina pe drum, sa se vada clar ca a franat intentionat, etc (lucruri care nu se aplicau in cazul meu).

 9. Oricum… a franat ca un bou, pentru ca nici el nu prea era atent la imprejurimi.

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.