Pica gheata de pe TIR

Adăugat de M
Raportează ca șters! 42

Pe centura Lugojului.

Mergeam in urma TIR-ului si tot vedeam chestii pe sosea, credeam ca e noroi. Cand m-am apropiat de el mi s-a parut ca pica de pe TIR, de aia am vrut sa ies in depasire mai din spate.
Ma gandeam ca daca pica sa nu fiu in spatele lui, dar se pare ca poate sa pice si in lateral. Cand depaseam a zburat gheata, am apucat sa trag stanga un pic altfel bucata mai mare m-ar fi lovit.

Fara sunet dupa faza doar din motive de confidentialitate. Nu l-am injurat. Am oprit intr-o parcare mai in fata si i-am zis ca ii pica gheata, nu a comentat, dar nici nu a parut interesat.
Fara daune vizibile.

2 comentarii

  1. Eu am patit cu TIR de pe contrasens si mi-a ciobit parbrizul. Noroc ca nu ai luat o bucata din aia in plin, ca te indoia putin :(.

  2. Trebuia sa suni la 112: buna seara, cade gheata de pe prelata unui camion. Va rog de urgenta sa interveniti. Numar inmatriculare este: traseul este:… daca lui nu ii pasa, tu iar nu suni la 112 sa raportezi acest incident acest incident se va repeta… probabil data viitoare chiar si cu pierderi de vieti…
    https://www.youtube.com/watch?v=lVTWVZhIVzs

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!