It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Am picat testul răbdării

Adăugat de cosmindaniel12
Raportează ca șters! 73

Am picat testul răbdării. Am depășit pe linie continuă.
Ca și context, drumul era foarte aglomerat, cu spații pentru depășire foarte rare (cred că am efectuat 5-6 depășiri în ultimii 50km).

Deși nu este o scuză, cunosc drumul foarte bine, și consider că linia continuă începe mult prea devreme, din cauza parcării de pe partea stângă.

Am prelungit depășirea până în punctul în care am considerat că devine periculoasă, și am început a doua depășire înainte de a fi permisă, imediat ce am avut vizibilitate.

16 comentarii

 1. Si-a incarcat ala duba pana la refuz , ce demaraj sa mai posede ala ? ca de la el s-a generat toata coada.

  • Era a treia dubă în 50km care mergea cu 50-55km/h în afara localității. Cu prima am avut noroc (liber pe contrasens) și am stat în spatele ei doar vreo 30 de secunde. Cu a doua n-am mai avut noroc, că se chinuiau și două tir-uri să o depășească. Am stat în spatele ei vreo 10km, cu 50km/h în afara localității… Cu asta, a treia, n-am mai avut răbdare. 🙁

 2. miamfacutcontcasadaudislike

  Serios? Asta e material de pus pe site? Moderatorilor, da-tii ban, va rog. Daca nu, dati-mi mie, ca in ultima vreme numai chestii de doi bani bani ajung aici.

  • Serios? Cum se sancționează depășirea pe linie continuă? Nu e „doi bani” amenda, și nici suspendarea permisului!
   Știi ce e mai trist decât faptul că eu nu am avut răbdare și am depășit pe linie continuă? Faptul că tu o consideri „o chestie de doi bani”!

 3. Ma oameni buni, mie tot nu imi e clar ceva: cand depasesti mai mult de 1 masina dintr-un foc nu se considera depasire de coloana si e contraventie? (lasand la o parte alti factori precum linia continua)

  • E interzisa depasirea unei coloane in asteptare sau a unei coloane oficiale, ATAT.

 4. Despre ce este vorba in acest video ?

  • Ai răspunsul la întrebarea ta în primele două propoziții din descriere.
   Așa cum apar în clipurile mele conducători auto care încalcă regulile de circulație, e normal să apar și eu, dacă încalc aceleași reguli.

 5. Imi plac marcajele aplicate de dorel, linie continua pentru statia de autobuz de la 10 km departare desigur fara indicator de depasirea interzisa, apoi linie continua trasa peste o linie discontinua fain asa, gg dorel

  • Dorel ca Dorel dar receptia o face CNAIR … aceasta institutie sugatoare de bani

 6. cosmindaniel12 30 de zile pe bara 😆 +

 7. Gigi muschi

  La fel as fi facut.

 8. ciucasebi

  Care vine aici si zice ca nu a incalcat niciodata linia continua la depasiri pe drumurile patrieri, minte. +. Cred ca 90% dintre noi am fi facut la fel.

 9. hartdegen

  Ai procedat foarte ok, ai depasit in conditii de siguranta chiar daca era linie continua. N-ai ce sa-ti reprosezi. Nu toti suntem mai catolici decat Papa, cum se dau mai toti pe aici. Drumuri bune!

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!