Kit cablu alimentare si monitorizare miscare pentru Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

99,00 lei

99,00 lei

Vezi detailii

Pierdut in sensul giratoriu

Adăugat de crinamatei
Raportează ca șters! 26

La iesirea de pe A3 spre Nădăşel omul s-a pierdut prin bretele si giratorii.
Localizare:
https://www.google.ro/maps/@46.813347,23.4307656,16.25z

Ce mai caută lumea:
 • waze giratoriu

7 comentarii

 1. Asta-i deja rautate, se poate intampla oricui. Sau e de condamnat pentru ca te-a intarziat cu 10-15 secunde?

 2. Asa e, si multi am si patit-o. Dar, ca semn de respect fata de ceilalti, e bine ca atunci cand patesti asa ceva sa nu blochezi iesirea din giratoriu sau altele asemenea (aproape sigur ca urma sa intoarca acolo). Asta e, ai gresit, mergi cateva sute de metri pana poti sa intorci in siguranta si gata. Eu asa am procedat in situatii similare si asa as proceda si in viitor.

 3. crinamatei

  Toti avem si vrem telefoane cat mai destepte, dar doame fereste sa folosim o harta, mai ales cand nu stii ce e in zona, M-am pierdut si eu dar tragi pe dreapta unde poti si te orientezi.

  • Pe harta nu ti apar sensurile giratorii si nici la a catea iesire sa iesi, ce sa mai vorbim de actualizari. Deci trebuia sa l ajuti daca tu stiai asa bine ce si cum e acolo.

  • crinamatei

   vorbeam de harti pe telefon, gen google maps, waze e pentru cunoscatori…, nu de harti pe hartie de acu 20 ani.

  • De waze ati auzit ??? asta vede si cele mai noi giratorii facute ! pana mea , traiti in evu mediu ? asta-i the king pin in materie de navigatie , restul sunt petarde , vechi si neactualizate , mai ales cele care n-au informatii din traficul real.

   Ca fapt divers , acu vreo 6 anisori imi luasem un Smailo HD cu harta europei full , dadusem pe el la vremea respectiva 700 de lei , atunci waze-ul nu era ce este acum .Daca ar fi sa compar o harta fizica gen ce se gaseste prin benzinarii sau acel Smailo cu ce poate Waze la ora actuala , este ca si cum s-ar face o comparatie intre BMW seria 5 M cu Dacia 1100 .

   Se intampla sa gresesti iesirea , nu-i bai , omu vad ca a incercat sa-ti faca loc , si slava domnului aveai destul , dar unii vaneaza material de postat , insa mi se pare chiar ridicol sa te mai pierzi la ora actuala prin giratorii cand 99.9 % din populatie detine un abonament pe un smartphone cu GPS si conexiune la internet.

 4. Nu giratoriul era enigma ci directia spre care s-o apuce…

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.