It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Cum sa nu-ti pierzi locul in coloana?

Adăugat de RebounD11
Raportează ca șters! 34

R: Blochezi intersectia.

Le multumesc totusi celor care m-au lasat sa fac stanga. Mai sunt si oameni care gandesc in trafic nu doar cai ochelaristi.

9 comentarii

 1. In usoara aparare a „profesionistului”, ceilalti doi par sa fie deja acolo la inceputul clipului, cand ajunge si el.

  • Foarte usoara aparare… Daca nu se baga ramanea totusi loc sa serpuiesc prin spatele celor 2. Fiind teoretic profesionist, te-ai astepta teoretic sa gandeasca situati amai bine… teoretic 😀

   Oricum, se aude ca ii zic cand incearca sa imi faca loc ca nu ii singurul prost.

  • Da, da. Asa e 🙂

 2. @RebounD11 De ce sa fie singurul? Poate de unul singur n-ar fi reusit atat de bine 😀 +

 3. în străinătate am opbservat că nu au probleme ca acestea…. în momentul în care se formează coloană, chiar și la semafor, ei nu opresc în dreptul străduțelor , mai ales dacă au și linie discontinuă longitudinală pe axul drumului. Asta pentru a facilita accesul pe acea străduță. Ei opresc ori înainte ori după intersecție. Deasemenea ei nu blochează trecerile de pietoni când se formează o coloană. Acolo oamenii se gândesc că nu sunt singuri pe stradă.

  • In care strainatate ai fost?

   In Germania, in prima (adica exact prima) intersectie prin care am condus am vazut un accident cu morti si raniti ca cel de pe drumul cu cedeaza a intrat in intersectie cand nu avea unde inainta, si a fost luat ca la popice de unul de pe drumul cu prioritate la secunde bune (peste 10) de cand a intrat in acea intersectie.

   In Austria de 2 ori am stat peste jumate de ora sa ies de pe o straduta laterala ca toti de pe bulevard se bagau pana in curul celui din fata chiar daca se opreau in intersectie. Ambele in Viena… unde am fost blocat de mult ori in parcare de tembeli care nu stiu sa parcheze, blocarea o data fiind in mod similar blocarii intersectiei.

   In Franta si in Italia nu are rost sa comentez ca acolo regulile sunt maxim orientative. Bagi pe cineva nelocalnic in trafic care nu stie sa incalce regulile sincron cu localnicii si ala o pus-o.

   Cel mai bine a fost in Ungaria si tarile din fosta Yugoslavie. In Slovenia cu exceptii mici si multe din ele din tari ca Germania, Austria si Italia, a fost foarte OK, chiar si intersectiile sunt majoritatea foarte bine marcate. In Croatia sunt ca italienii dar mai si gandesc si in Serbia sunt ca banatenii… cateodata arata ca sunt in/aproape de Balcani dar in majoritatea timpului e decent.

   Eu am postat aici ceva ce se intampla destul de rar (cu atat mai rar cu cat e vacanta si e mai liber orasul)… nu imi plac comentarile de genul asta cu ‘la noi ii rau, la altii e automat mai bine’. Sau ‘numa’ la noi se intampla asa ceva’… uite ca si la ei au aceleasi apucaturi.

 4. Pinzariu Teodor

  Problema e ca intersectia respectiva este hasurata tocmai pentru a evita blocarea (ca sa fie facil accesul la sectia de politie de pe strada de unde iasa RebounD11). Din pacate in urma ultimelor lucrari se pare ca s-a dus de tot marcajul…

  • Marcajul era dus dinaintea lucrarilor… inca e indicator, cam in copaci, pe care in majoritatea cazurilor cand trec pe acolo il si respecta lumea. La aglomeratie e mai aiurea, dar se intampla rar si atunci.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!