It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Pieton impins de tir + bonus

Adăugat de Huffy
Raportează ca șters! 83

Pietonul care avea o alcoolemie de 1,15 ml alcool pur in aerul respirat,a vrut sa traverseze un drum national cu 4 benzi.

http://goo.gl/maps/cnUIQ

Soferul camionului,a reusit sa frineze,dar nu suficient pentru a evita impactul,in urma caruia pietonul a fost trintit pe partea carosabila.Urmele de frinare ale camionului au fost de aproximativ 10 m.Cred ca soferul a redus viteza pentru a intra in parcarea care urma pe partea lui dreapta dupa aproximativ 150-200 m.Daca soferul camionului avea viteza mai mare,finalul putea fi altul.De data aceasta,pietonul a scapat cu rani usoare la prima vedere.Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Sibiu,pentru o examinare mai amanuntita.

 

Ce mai caută lumea:
 • alcoolemie de 1 15 in aerul respirat in germania

5 comentarii

 1. Rodean Huffy Razvan
 2. trafic_tuber

  mg/l nu ml 😛
  Mi se pare mie sau camionul de la 0:35 n-avea nicio sansa sa opreasca in caz ca cel cu loganul rosu frana mai puternic? 😛

 3. Rodean Huffy Razvan

  Daca cel cu Loganul calca frina mai tare,ala cu camionul navalea peste el ca Stefan cel Mare peste turci.Doamne fereste,putea sa ajunga si pe sensul meu de mers,ca au mai fost cazuri asemanatoare.
  PS:ai dreptate…mg/l nu ml 🙂 .

 4. Am si eu o filmare de la acest accident produs ieri , este facuta inainte de a ajunge politia si ambulanta … veneam pe directia Sb – Vestem , am observat tirul si un logan oprit , dar numai in momentul cand am ajuns paralel cu ei am observat defapt ca este accident.
  Victima este un cioban care statea intre balustrada metalica si b1

 5. Ursul Grizonat

  Tu nu stii sa pelci de pe loc cu oprrea motorului ? Asa, ca bonus pentru meltenii claxonaci, care dau talpa fara sa judece, doar pentru ca vad verde ?

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!