It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

11 comentarii

 1. La ultima faza nu prea vad a fi vreo problema… nu e pe partea ta deci nu trebuie sa le acorzi prioritate. Cred ca toti mai ratam cativa din cand in cand.

 2. @”Bizonul” arogant ce zici tu acolo, se aplica doar daca intre cele doua sensuri exista un scuar. .

 3. @gaby_907 – Ce scuar? Eu nu vad nici un scuar.

  Art.100. (1) Constituie contravenţii şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a II-a de sancţiuni următoarele fapte săvârşite de persoane fizice:

  b) neacordarea priorităţii de trecere pietonilor angajaţi în traversarea regulamentară a drumului public prin locurile special amenajate şi semnalizate, aflaţi pe sensul de deplasare a autovehiculului sau tramvaiului;

  Luat de aici

 4. @gaby_907: Învață legea ca să poți interveni în forță.
  @OP: la prima și la ultima faza nu erai obligat să oprești.
  Legat de „urcatul pe pietoni”: nu contest că a greșit prin manevra respectivă, însă a dorit să nu mai incomodeze traficul de pe trecere, fiind oprit pe ea..

 5. Sincer eu stiam din legislatia care am citit o la vremea mea urmatoarea: Ca Nu se acorda prioritate pietonului de pe sensul opus, atunci cand la mijlocul drumului exista „un scuar” iar pietonul nu a ajuns la jumatatea drumului. Mai bine zis.
  Da-mi te rog link din legislatie sa updatez si eu informatiile daca sunt noi.

 6. @gaby_907 – Nu mai citi selectiv si citeste fiecare comentariu. Articolul 100 din oug. E grea cautarea aia. Ti-am dat si link doar click sa dai pana mea.

 7. StoianAlexandru

  Ehee, la ultima faza, pietonul era abia pe b1 de pe contrasens, la faza aia nici eu nu prea opresc, decat daca alearga… Apropo, am vazut pe jos ceva zapezica, unde e mana de frana? Aaa, dar nu mai pune, ca iar se gasesc cunoscatori si soferi ideali sa vina cu minisurile, ca hienele…

 8. Ursul Grizonat

  Tu ai facut scoala „pe stil vechi” ?
  Nu e rau sa lasi pietonul care nu e inca pe sensul tau, dar la faza de la 0:05 opream si eu, indiferent cate spume facea ala din spate. Legea nu interzice sa opresti, chiar daca nu e pe sensul tau.

 9. la mine te referi? in urma cu 19 ani

 10. @Ursul Grizonat – Ceva de genul asta? Eu opresc in 99% din cazuri, restul 1% se pot vedea in compilatia de usor de digerat gafe x (ce numar o mai fi amu…)
  PS: intrucat sa pun intr-o fereastra nu merge, voi pune doar link: http://www.youtube.com/watch?v=EGmb8GybBHU

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!