It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Ce pietoni, ce prioritate?

Adăugat de Ana.T
20

Astă seară, în drum spre casă:

 1. E bine că fata si-a întrerupt la timp traversarea şi s-a asigurat suficient, a fost foarte inspirată. Cei doi nici nu s-au întrebat ce m-a apucat să opresc pe-acolo.
 2. Prahoveanul cu Peugeot s-a uitat foarte uimit la mine. Ştiu, nu era şi el din oraş, să-l iertăm … Lăsând gluma deoparte, strada de pe care vin către el pare mai degrabă o alee, dar de fapt e chiar strada principală din cartier şi drum cu prioritate. Avea şi el un semn pe stâlp, pe sensul lui de mers.

9 comentarii

 1. Karlos Drimz

  si ce? nimic neobisnuit. vedem asta zi de zi pe strada. nu vad rostul clipului

  • Si ce?Vrei sa vezi sange,oameni dezmembrati in accidente,road rage cu bate in cap si cutite in burta?Cauta pe YT,gasesti de la rusi compilatii cu duiumul.Eu nu vad rostul acestui comentariu si daca imi amintesc bine,tot in stilul asta ai mai comentat si la alte clipuri.Exprima-ti o opinie,o observatie vis a vis de o faza din clip,o nemultumire sau apreciere,ceva constructiv cat de cat.Daca nu ai,nu comentezi.Te uiti,dai like sau nu si apoi schimbi la alta postare s.a.m.d. Sau schimbi canalul TT—>YT.

  • @Karlos Drimz – asta mi se pare foarte trist, ca devine ceva obisnuit si aparent normal. Eu una voi publica astfel de „inutilitati” de cate ori voi avea ocazia, pentru constientizare, poate macar la unii va functiona. Pentru restul, de acord cu ce zice si 7 Sins (multumesc!)

  • @Karlos Drimz
   Si din clipuri de genul acesta cu „banalitati” poti sa mai inveti cate ceva daca vrei si/sau poti sa recunosti anumite nereguli aparute in trafic.

   Pe langa acestea, poate te-ai lamurit aici: 😉
   https://www.trafictube.ro/ploiesti/#comment-436475
   ce greseala a facut cel cu Fiat-ul sau de ce nu era chiar atat de vinovat autorul asa cum ai crezut:
   https://www.trafictube.ro/accident-37/#comment-436329
   in filmul cu dubistul care-a intors fara sa se asigure corespunzator.

   @7 Sins Nu te inseli: 😀
   https://www.trafictube.ro/accident-live-imbecil/#comment-435074

   @Ana.T Nicio problema, sunt altii care vad rostul acestor filme 🙂

  • @GeluCJ Multumesc!

 2. @Ana.T 0:12, 0:14 Cei doi idioti care au trecut fara nicio greata pot trage pe dreapta linistiti vreo 30 de zile, cel putin ca sa nu uite sa se intrebe altadata: „Oare de ce opreste cel/cea de langa mine in fata trecerii?”
  0:46 Prima data trebuie sa vada indicatorul, apoi ca vireaza la stanga, dupa aceea ca-i vine o masina din fata, ce sa faca … prea multe info de compilat pentru unii 🙁
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!