It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Pietoni vs. șoferi

Adăugat de perole
Raportează ca șters! 26

Oare cine câștigă?

Notă: conține banalități.

Muzică: Nightwish – Sleepwalker / Walking in the air

DISCLAIMER:
Audio soundtracks are for entertainment purposes only. All rights and credits goes to the owners of the audio recordings. No copyright infringement intended.

8 comentarii

 1. Gazela la 3:27 :p

 2. AragazCuBuleDeAer

  ca sa nu-l lasi pe „bucale” ai comis-o. :)))

 3. Situatia e mai complexa decat se pare, si o parte am realizat numai revazand clipul.
  Da, putin m-a deranjat Porsche-ul, dar nu foarte mult. Cand a pornit cel din fata mea si eu, se vede ca si Porsche-ul a pornit, deci credeam ca ok sa trec prin trecere. Am fost suprins de fata.
  Ce nu am vazut atunci e ca de fapt fata a coborat din Porsche! Deci Porsche-ul a oprit, fata a coborat, s-a pus din nou in miscare si a oprit din nou sa da prioritate pasagerei care tocmai a coborat. 🙂
  Asta nu e o scuza, merit cardul rosu. 😉

 4. 123bogdan

  te plictisesti tare:)) mai bine numarai copacii:))

 5. perole, foarte exagerate penalizările (unele chiar nejustificate) pe care le dai!

 6. Da si nu. Initial vroiam sa arat numai fazele, dar a venit ideea cu a da puncte pentru greseli, si daca am intrat in joc, am luat in seama aprope tot ce puteam.
  Stiu ca sunt situatii cand nu ai sansa sa observi pietonul care tocmai a ajuns la trecere sau nu mai poti opri (si oricum nu creezi mare problema daca nu opresti). Iata opinia mea:
  0:20 – pietoana sta clar la trecere, eu opresc pe b1, si trec 2 masini langa mine. Evident si pietoana si copilul erau in ceruri.
  0:37- fetele stateau acolo. E in fata unei scoli, este limitator de viteza, totusi doua masini trec fara oprire. Al treilea trece cand eu sunt oprit si ele sunt in traversare. Merita?
  0:57 – omul e deja in traversare. Eu pot opri, dar cel din dreapta mea nu. De ce nu?
  1:11 – o gramada de copiii astepta la trecere, dar unii trec fara oprire. Masina neagra din fata trece chiar cand pietonul e deja pe drum, aproape de el.
  1:29 – trecerea era aproape, si ei au trecut fara a se uita la mine (parca nu sunt interesati de trafic)
  1:41 – copiii asteptau, putea sa opreasca fara probleme.
  1:55 – aici poate masina alba nu merita (fata abia a sosit la trecere). Ticoul insa putea opri (si era deja al doilea caz pentru el in cateva minute). Touaregul sigur merita (eu eram oprit la trecere pe b1 si fata incepea traversarea)
  2:05 – discutabil, dar vezi cati si ce fel de oameni (copiii) vroiau sa treaca. Bila neagra pentru copilul si tatal lui care fugeau prin trecere.
  2:34 – punctul e primit de catre duba care s-a oprit pe tortuar si pe banda de bicilete, pe contrasens, in fata trecerii, nu de catre Dacie. Bila alba pentru femeia care se asigura din noua chiar si dupa ce am oprit. In plus imi multumeste gestul. 🙂
  2:55 – da, aici am exagerat.
  3:27 – am explicat deja
  3:49 – putea sa opreasca linistit

 7. Exceptând 0:43, 1:26 şi 3:28 nu am văzut nicio contravenţie
  Nici la 0:57 cel din dreapta ta nu avea nicio obligaţie de a opri.

  Şi eu cedez trecerea pietonilor care stau pe trotuar dar asta nu înseamă că pot să îi condamn pe cei care nu o fac … sau să îi arăt cu degetul pe trafictube.

 8. Ai dreptate, cand nu sunt angajati in traversare, e de ajuns sa reduca viteza.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!