Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

Si ce daca pietonii au verde?

Adăugat de Private Account
Raportează ca șters! 39

In Bucuresti, pe 6 august 2019, in jurul orei 12, la intersectia de la Iancu de Hunedoara / Dorobanti, un individ cu telefonul la ureche s-a gandit ca daca are verde intermitent la dreapta nu trebuie sa mai dea prioritate pietonilor asa ca in timp ce treceam regulamentar a fost surprins ca exista pietoni pe trecere si m-a claxonat. Cand l-am intrebat de ce o face, a spus (fara sa lase telefonul de la ureche) ca eu nu eram atent si ca am calcat un pic pe langa trecerea de pietoni. N-ai ce-i cere …
Nu ne-am injurat, am fost civilizati in limbaj, dar ma asteptam sa isi ceara scuze nu sa vina cu o explicatie atat de penibila.

Ulterior dupa ce face la dreapta, desi din nou trebuie sa dea prioritate pietonilor, vazand ca am inceput sa il filmez a apasat pe acceleratie si daca nu ma feream dadea peste mine desi eram pe culoarea verde.

1 comentariu

  1. Animale… si cand raman fara permis pe tema asta, tipa tot ei…

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.