It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Piloti urbani #1

Adăugat de GeluCJ
Raportează ca șters! 9

Unii confunda soseaua cu pista de curse. Cand acest lucru se intampla in oras, este cu atat mai regretabil. Din pacate, exemple ca acesta se regasesc la tot pasul, in fiecare zi/noapte.

9 comentarii

 1. Din ce masina filmezi?

 2. faina in mijlocul clujului curse din alea. cand ma mai invart si eu prin oras (nu cluj) mai sper sa prin niste vijelioso din astia

 3. La 1:20 e un Logan alb pe care scrie POLITIA, nu?

 4. Care Alfa Romeo era aia?! 🙂 Daca tot a trecut polutia pe acolo, trebuia sa opresti si sa le zici ca au trecut niste „chiloti” din NFS pe bulevard. Poate chiar ii prindea in flagrant.

 5. @Raresh Din safety car :D.
  Nu, pe bune, asta am prins-o intamplator, aveam acelasi traseu cu pilotii si nu stiam ca str. Napoca dupa ora 22:00 se transforma ca prin magie intr-o city night racing track. Pe cuvant, n-am iesit la panda, eram si cu alte persoane in masina.

  @tudy Da, aia chiar e Politia iesind in trafic. Dar ca de obicei, prea tarziu, cursa se cam incheiase.

  @Silviu Nu stiu de ce am scris Lancia in subtitluri. Cred ca am vazut o Lancia la un moment dat in stanga, apoi n-am mai intors capul, fiind absorbit de rezultatul cursei. Dar masina care a ajuns in fata mea la semafor este intr-adevar o Alfa Romeo, ai dreptate. S-ar putea sa o fi confundat cu Lancia. Daca este asa, mea culpa. Errare humanum est.

 6. a, deci si la cluj se merge cu proiectoarele aprinse… si eu care ma chioram pe strada fara ..

 7. @Gelu

  In curand se umple din nou orasul si va trebui sa mergi pe la miezul noptii sa prinzi curse prin centru.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!