It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Piloti urbani #2

Adăugat de GeluCJ
Raportează ca șters! 9

Continuarea de succes a primului episod 🙂
Unii confunda soseaua cu pista de curse. Cand acest lucru se intampla in oras, este cu atat mai regretabil. Din pacate, exemple ca acesta se regasesc la tot pasul, in fiecare zi/noapte.

5 comentarii

 1. nu mi se pare un pilot :-\ poate calca mai mult acceleratia , dar nu poate fi categorizat ca un „pilot urban” … mai ai multe de vazut .

 2. @r3ply Daca afirmatia ta se refera la faptul ca mai SUNT multe de vazut, filmat si prezentat, atunci sunt de acord. Poate nu e un clip spectaculos, cu depasiri, schimbari de benzi, nesemnalizari etc., dar faptul ca rula cu aprox. 100 km/h in oras (poate erau 90-95, nu stiu exact, nu am dispozitivul lui razvabb de masurare a vitezei), a depasit si BMW-ul care plecase inaintea lui (vezi sec. 25) si luat de val nu a mai reusit sa opreasca la culoarea rosie a semaforului (ca noi astia mai fraieri, vezi sec. 55), imi spune multe, am mai vazut viteji din astia prin stalpi si garduri.
  Istoria e un pic mai lunga, daca ai timp sa arunci un ochi la
  http://www.youtube.com/watch?v=0ByyRCSHGBc
  vei observa ca este acelasi Logan de care treceam lejer pe banda intai, coborand pe Calea Turzii spre centru. Poate faptul ca a ajuns la semafor mai tarziu, fiind depasit (scuze, am gresit, am vrut sa spun devansat pe banda 1), a trezit niste talente ascunse de pilot (sau viitor pilot) doritor sa ne arate ce poate. In orice caz, un stil de a conduce in oras foarte periculos pentru toata lumea.

 3. din pacate noaptea in marile orase nu se mai respecta limita de viteza si se merge frecvent cu 80-90, vezi cazul de fata. asta e,traim in romania..

 4. de la mine ai + 😉

 5. Astharoth

  @GeluCJ 1)i-ai dat cumva un flash cand a facut stanga?
  2) de ce are video-ul tag BMW? Ai ceva cu soferii de BMW? De data asta chiar nu a facut niciun BMW nimic..

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!