Camera auto DDPAI MINI Dash Camera 1080P

Produs din oferta Xiaomag.ro

219,00 lei

219,00 lei

Vezi detailii

„Piste de biciclete”

Adăugat de Two Wheels One Lens
Raportează ca șters! 27

10 comentarii

 1. De aceea mi-am luat o bicicleta de off road cu care ma plimb prin oras. 🙂 Are roti groase, cadru solid si bicla e usoara. Cand intalnesc obstacole (borduri, gropi etc) le evit intr-un mod mai sportiv. Sar peste el le „iau” cu o singura roata etc.. 🙂 Se pare ca m-a ajutat „poracriile” (asa ziceau parintii mei) din skate park.. pe vremea cand inca mai exista.

 2. Eu mă întreb ce fac cei care au cursiere. Pe carosabil încalcă legea, iar pe pistă își distrug bicicletele.

  • De ce incalca legea pe carosabil? Unde scrie?

  • Art. 41 – (3) Daca un drum este prevazut cu o pista speciala destinata circulatiei bicicletelor, acestea, precum si mopedele vor fi conduse numai pe pista respectiva.

 3. scuze de offtopic dar de ce ai sters clipul anterior ?

 4. Am cursiera. Incalc legea in fiecare zi.

 5. in limba engleza pronumele „i” , persoana 1 singular, se scie cu majuscula „I” .

 6. 1. oamenii din statie de la 1:13 ce vina or avut de i-ai claxonat? Nu e nici o pista pe acolo.
  2. marcajele de la 2:15 incolo pe care le pozai nu inseamna pista de biciclete, inseamna ca trotuarul poate fi folosit si de bicilete si de pietoni.

  Am dat + pentru ca intr-adevar, pistele in prea multe cazuri sunt facute sa dea la numar nu sunt gandite. Dar am o intrebare, ai sunat la locala sa anunti masinile parcate pe trotuar si pe pista? Daca nu fii sigur ca o sa mai parcheze acolo. Sunt surprinzator de saritori la reclamatii de astea in 90% din cazuri. Bineinteles ca cele 10% ramase sunt nu doar mai grave dar si mai cronice si e vorba de niste interese, dar per total se poate schimba in bine situatia doar prin tehnica batut la cap.

  • 1) Nu aveau nici o vina oamenii din statie, i-am claxonat preventiv
   „Pista” se termina inainte de statie…dupa care sunt nevoit sa cobor pe carosabil…(vina o are primaria)
   Din pacate doar dupa statie, la semafor, puteam sa cobor pe carosabil…
   2) Marcajele alea sunt o bataie de joc, eu am mers pe acolo doar sa filmez, in rest segmentul ala il evit….da marcajele alea vor sa fie ceva genu „Share the road”

   Cat despre sunat la politie, am tot sunat la ei de s-au plictisit, foarte rar au venit la locul „faptei”….ori daca veneau, veneau dupa mult timp, iar masinile nu mai erau…

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.