It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Pitzi cu masina de firma

Adăugat de yachtmanblue
Raportează ca șters! 72

ATENȚIE: Posibil sa auzi limbaj licențios!

Este clar ca nu isi pregatesc oamenii pentru o atitudine civilizata in trafic prin respectarea regulilor de circulatie. Tin sa cred ca nici nu le pasa. Ma asteptam la o reactie din partea lor, sa condamne atitudinea pitzipoancei angajate(s-a deplasat in aceeasi directie de mers cu mine iar la primul semafor am vazut aratarea si comportamentul „distinsei”).

_____________________

Raspunsul companiei:

Stimate domnule ***********
In urma mesajului primit, va rugam sa va adresati organelor competente ( politie ).

9 comentarii

 1. 2011Ascanio

  Raspunsul companiei arata cat tin ei la imaginea firmei. Angajatul reflecta politica firmei … aroganta si nepasare la maxim. Si se mira ca majoritatea clientilor au plecat de la ei.

 2. Adauga si tu orasul la tag, pare sa se fi intimplat in intersectia p. de piatra in RuIasiAh.

 3. robwin_75

  Macar a calcat-o ….

  • yachtmanblue

   Traficul nu a ajutat.o sa fuga de mine. M-a deranjat extrem de tare manevra ei mai ales ca avea benzile libere si cu atat mai mult m.am enervat ca eram in masina cu sotia si bebelusul de numai 2 saptamani. Daca se intampla ceva o calcam in picioare.

 4. De frica a bagat tare, se simtea vinovata :))

  • yachtmanblue

   Vinovata??? Nicidecum… vorbea la telefon pe abonamentul de serviciu TELEKOM

 5. Sa nu credeti ca pe aceste firme le intereseaza comportamentul in trafic ( sau in societate )al oamenilor putini pe care ii au care sunt platiti pe bani putini. Avem un deficit de forta de munca ieftina si se bucura cu ce gasesc. Sunt convins ca si daca ar iesi public cu vreo ” scuza ” e doar de fatada. Bine ati venit in tara in care nimanui nu ii pasa …. Trebuie sa ne ferim de prosti, am vazut multe cazuri in care prostii nu se feresc intre ei….deci se rezolva singuri 🙂

 6. Dacă un angajat ar primi orice fel de penalizare în baza unei contravenții rutiere nesancționate de poliție, atunci respectivul angajat ar putea obține despăgubiri destul de substanțiale. Simplu

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!