Camera auto Xiaomi Dash Cam 1S

Produs din oferta Xiaomag.ro

319,00 lei

319,00 lei

Vezi detailii

Planeta Moldova (brake check)

Adăugat de magnnum_carcam
Raportează ca șters! 34

Am incercat sa-l atentionez in prinvinta becurilor de ceata de pe spate fiindca sunt foarte deranjante. Restul se vede in clip.
PS: Ma asteptam sa se opreasca cand am zis „hopa” dar cu toate astea m-am oprit  milimetric.

Ce mai caută lumea:
 • planeta moldova

20 comentarii

 1. + pentru calm :))

 2. Și te-ai gândit că dacă-i ții faza lungă aprinsă o să-și dea seama că are luminile de ceață pornite, nu?
  Are logică, într-adevăr.

  • Unii s-ai prins sa stii. Cand cel din spatele tau iti da flash si iti baga faza lunga incepi sa-ti pui intrebari: iar daca nici asa nu iti dai seama ce lumini ai aprinse atunci nu ai ce cauta pe sosea.

  • Ai dreptate. Scrie și în regulament că trebuie să-ți verifici imediat în bord martorul pentru luminile de ceață atunci când în spatele tău circulă un autovehicul ce are în funcțiune luminile de drum.

  • Dar regulamentul ce zice despre folosirea luminilor de ceata cand nu este ceata densa?

  • Zice ceva asemănător legat de folosirea luminilor de drum, că ai voie să le folosești doar atunci când trebuie.

  • Eu am vrut sa-l atentionez pentru ca ma deranjau si sunt sigur ca nu eram singurul. Nu inteleg care este problema cu asta. Eu as dori sa fiu atentionat daca nu mi-ar merge nici un stop de frana sau daca as avea un stop de frana aprins tot timpul sau luminile de ceata (nu este cazul fiindca stiu ce am in bord).

  • Problema este chiar modul neinspirat în care ai ales să-l „atenționezi”.
   Exact cum spuneai și tu, dacă cineva merge în spatele tău cu luminile de drum pornite, începi să-ți pui întrebări, de unde rezultă că poate să însemne orice dar în majoritatea cazurilor, cel care care face așa, este un cocalar care are pretenții să i se facă loc ca să treacă EL.
   Oricât ai încerca să ne convingi, eu nu cred că dacă-ți ține cineva faza lungă aprinsă din spate în timp ce circuli pe banda a II-a, o să presupui că ți-a rămas aprins unul dintre stopurile de frână, cum pretinzi tu.

 3. Sofer De Prahova

  Nu ma prind, de unde pana unde Moldova?

 4. Mari nesimțiți mai sunt și cei care circula și cu proiectoarele de ceață aprinse când nu este cazul!

  • Sofer De Prahova

   Alea sunt stopuri de ceata, nu proiectoare, si au buton separat fata de proiectoare, deci trebuie sa fii chiar dumbo ca sa le aprinzi.

 5. Asta nu e moldovean nici ucrainean…
  Dupa accent pare arab,Brobliema,in loc de probliemna.arabii pronunta de obicei B in loc de P caci in alfabetul lor nu exista P…

 6. Era interesant sa suni la politie sa ii verifice putin numarul

  • M-am gandit sa-l urmaresc si sa sun la politie pentru a tirmite un echipaj dar la cum a reactionat mi s-a parut periculos, mai ales ca a luat-o prin zone putin populate si unde nu stiam strazile.

 7. @magnnum_carcam Ciudat individul si dupa modul in care a reactionat 🙁 In plus, e o idee foarte proasta sa opresti acolo in mijlocul drumului ca sa te iei la harta cu cel care te urmeaza.
  +

 8. Moldovean ( basarabean) nu e sigur.Posibil albanez sau ceva arab.Meltean si cocalar e cu siguranta. 😉

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.