Plin de nesimtiti

Adăugat de ungadrian
Raportează ca șters! 92

ATENȚIE: Conține limbaj licențios!

Astia suntem, din pacate indiferenta fata de semenul nostru … Stiu, e cat  se poate de banala faza, dar este descrierea perfecta.
Lovim masinile cu portiera cand parcarea este goala, lasam fundul masinii in asa fel incat cel care a parcat corect sa se chinuie etc.

11 comentarii

 1. Lucruri marunte dar enervante. Cand iti gasesti msina zgarijata, lovita.. nu ezti vesel deloc.. 🙁 Nesimtire se numeste fenomenul vazut.. 🙂

 2. Se uza pompa de sevo la limuzina germană daca mai făcea doua manevre. Și mai sunt si altele, plăcuțele de frâna, motorina, cauciucurile..

 3. @ungadrian Asa ajungi sa ai pe portiera tot felul de „tatuaje” care de care mai artistice 🙁
  +

 4. Foarte fain textul si foarte bine surprinsa situatia. Beton!!!

 5. tareee !!!…acum roaga te sa nu si recunoasca fetele ‘victimele’ clip ului si sa inceapa sa injure si sa ameninte pe aici,sunt patit

 6. Daaa, si eu sunt necajita din pricina asta, masinuta mea are abia un an si deja am ambele spoilere zgariate plus lovituri de portiera si pe stanga si pe dreapta in special la aripile din fata , dar si dreapta spate. Nu stiu unde o sa ajung in ritmul asta….. ma intreb, oare pe cei neglijenti nu-i doare ca-si lovesc la randul lor propria masina ?

 7. Te Vad Rou

  Cu părere de rău trebuie sa recunosc ca traficul din Brașov a devenit de coșmar… Aduce din ce în ce mai mult cu traficul haotic din București. Mai deunăzi un Bizon, mi-a tăiat calea la trecerea la nivel cu calea ferata întrare în Bartolomeu dinspre Cristian (zona Brintex) fără sa semnalizeze, a tăiat linia continua, de pe banda ce duce obligatoriu înainte…. După care, în 2 rânduri a pus frână brusc, poate, poate îl lovesc. După care, în momentul în care am ajuns în drept cu Eliana Mall, a încercat sa ma „sperie” trăgând de volan spre mine (eu aflandu-ma pe B1)… Ghiciți… La volan un cioroi borat, însoțit de doua maimuțe infecte, care râdeau cu gura pana la urechi

 8. Oare ce-i analfabeti pot lua permis de conducere ? Au un examen special ? Cunosc o tigancusa din aceea cu fuste lungi care are permis si care habar nu are sa scrie si sa citeasca. Si conduce masina….. nu am intrebat-o cum a reusit sa ia sala. Mi-a fost jena.

 9. Asta din cauza ca Politia Romana ofera permise pe spaga (200 euro)

 10. Expresia barbatului este priceless

 11. Va multumesc pentru voturi, se pare ca nu sunt sigurul scarbit de niste scarbe de oameni!

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.