It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Ploiesti #18: Grabiti, neatenti si prosti

Adăugat de morpheo132
Raportează ca șters! 24

7 comentarii

 1. Eu nu inteleg faza de pe Rapsodiei (in jurul secundei 20). Imi scapa ceva? Pare un caz clasic de prioritate de dreapta (Opelul negru avand prioritate), asta daca nu imi scapa mie un semn ascuns printre copaci. Trec foarte rar prin Ploiesti si cu atat mai putin in zona, dar nu imi aduc aminte sa existe un indicator acolo si nici pe Google Maps nu pare sa fie prezent (spre deosebire de intersectia urmatoare in directia de mers a autorului, acolo unde stiu sigur ca e un „Stop”).

  https://goo.gl/maps/Jie3X48XAxcSfBU38

  • robytza_94@yahoo.com

   Are STOP Opel-ul

  • morpheo132

   Are Stop. E mai ciudata intersetia. Ce m-a deranjt a fost ca a asteptat destul de mult pana sa se bage.

  • Dupa cum ziceam mai devreme, trec rar prin intersectia respectiva, poate o data pe an, si presupun ca aveti dreptate. Cred, totusi, ca intr-o situatie similara eu as fi oprit la prioritate de dreapta, mai ales ca pe ramura din dreapta nu se vede indicatorul (ma uit la filmare de pe telefon, poate pe ecran mare e mai vizibil).

  • Am trecut prin Ploiesti in week-end si trecand prin zona, am fost curios sa vad cum e cu „stop”-ul. Spre marea mea surpriza situatia a fost modificata sau lamurita (dupa preferinta), intre timp, de un semn de prioritate (pe directia de circulatie a Opelului (semn care nu este prezent in filmare). 🙂

 2. @morpheo132 Presupun ca la 1:33 e o strada cu sens unic. Se intampla uneori sa apara cate unul care vireaza la stanga de pe primul rand.
  2:01 Dap, cu mana stanga afara pe geam l-a durut fix la banana de orice fel de prioritate.
  +

 3. ing.tudor

  Da, asta e ciudățenia nr. întâi la școala de șoferi, chestionare… la intrarea in intersecții, chiar și spre sensurile giratoriu, sunt învățați elevii din elicopter sa gestioneze situațiile. Lucrul acesta trebuie schimbat.
  Unele indicatoare, care se refera la drumurile adiacente intersecțiilor, sunt puse in bătaie de joc: este prioritate dar trebuie încetinire maxima și distragerea atenției la ele.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!