It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

6 comentarii

 1. In continuare nu inteleg de ce se pastreaza acea iesire cand este construit un pod/bretea exact pentru accesul in centura.

  • Pentru ca e greu / mult de ocolit…
   Prefera sa stea cate 10 minute la coada acolo si sa riste accidente, decat sa ocoleasca 3-4 minute. Poate isi imagineaza ca e mai rapid, pentru ca e mai scurt, nu stiu…. 🙂

  • @cosmindaniel12 – Nu este nici mult, nici greu de ocolit. Este doar nestiinta.

 2. Fiindca asa este semnalizat daca vrei sa mergi spre Bucuresti? Nu e clar deloc acolo ca pot sa ocolesti magazinele si sa revii pe DN1. E si mai grav daca esti la Decathlon sau Leroy Merlin si vrei sa mergi spre Carrefour (imposibil), sau spre Bucuresti (iesi la o intersectie la fel de proasta).
  Si da, locul acesta e foarte periculos am avut cateva faze calde, circuland pe DN1 spre Bucuresti cu masini care intrau de pe acolo.

 3. Intersectia ai (ca sa ii spun asa) este absolut criminala. Circul de 3-4 ori dus intors Bucuresti-Sinaia si am vazut o gramada de accidente sau de faze la limita in zona aia.
  Pentru cei care ies, cum a iesit ala cu TIR-ul, se baga unu-doi si apoi vin potop unii dupa altii iar tu, care vii dinspre Bucuresti, trebuie sa franezi si de multe ori sa opresti pana se opresc dobitocii … la fel ca in clip. O manevra foate periculoasa, pentru ca vin altii din spate lansati si daca nu sunt atenti iti fac curul garaj.
  Mai este o situatia cand vine cineva dinspre Comarnic, si trebuie sa faca stanga din centura, pe breteaua aia de unde ies aia. Cand vad ca iese cate un TIR din asta, se trezesc sa se bage si ei, iar rezultatul este sa te trezesti cu ei in 10m iesind de dupa remorca, si singurul lucru care iti mai ramane de facut este sa te urci cu 2 picioare pe frana. Horror si aceasta situatie.
  Cand cobori dinspre Comarnic, in aceeasi zona dai de alti tembeli care ies si in loc sa intre pe banda hasurata de pre-semnalizare, au 2 optiuni:

  – fie trag dreapta de volan brusc si ajung pe B1, unde sunt masini care vin din sus, rezultat franare violenta si periculoasa pentru cei din spate.
  – fie ajung pe B2 unde sunt la fel masini lansare si se intampla acelasi fenomen.

  Absolut niciodata nu asteapta pe zona hasurata pana nu mai vine nimeni din spate.
  Din tot traseul Bucuresti-Brasov, zona asta mi se pare personal cea mai periculoasa dintre toate … neaparat trebuie facut ceva in zona aia, au murit o gramada si ramas traumatizati la fel.

 4. @Oldnick – era mai simplu “centura km 6” 🙂

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!