It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Ploua in Bucuresti

Adăugat de Matrixu
Raportează ca șters! 74

..si brusc 50% din soferi se tembelizeaza.

In prima situatie un sinucigas care se opreste si incepe sa mearga incet in fata mea. In spate un bou cu duba lipit de mine (duba style),  in dreapta un taximetrist avariat. Am ciupit frana sa ii dau de inteles dubistului ca franez si ma asteptam ca vita de pieton sa reactioneze si sa se grabeasca spre mijlocul strazii. Nu ma asteptam sa aleaga reactia asta. M-am cam speriat ca da ala cu duba in mine cand am franat mai serios.

In situatia 2 o tanti cu BMW vine pe contrasens. Adevarul e ca la acolo unde se bifurca benzile lipseste semul cu ocolire obligatorie prin dreapta. E si banda speciala acolo pentru stanga si pentru dreapta. O cam iert pentru asta.

In sitatia 3 o tanti se opreste (vrea sa parcheze) in dreptul meu . Nu vede ca suntem 3 masini una dupa alta. Evident ca mi-a sarit mustarul cand vezi astfel de cretini. Ca sa nu mai zic de toti tembelii aia parcati unul fix langa trecere, altul pe contrasens pe coltul strazii.

Ploua in Bucuresti. Si cretinii isi dau dovada „talentului”

 

8 comentarii

 1. numai tampiti de la ploaia asta..:)) primul chiar inconstient

 2. ce-ai cu mosul? a obosit 🙂 +

 3. +. Bucurestiul se schimba cumplit cand vine ploaia. Nu mai vorbesc de trafic… ieri am facut un timp record de la Hilton pana in Colentina… o ora si 25 de minute. Yuck

 4. icsulescu

  ploaia nu face decat sa arate ce buni sunt soferii de bucuresti. atat.
  cand nu ploua merg mecanic, fara sa citeasca semne, marcaje, sa se asigure. daca ii scoti la plimbare prin alte orase merg crispati. noroc ca masinile de leasing sunt inmatriculate pe bucuresti ca va mai spala din rusine. asa vad si eu „bucuresteni” care stiu sa conduca.

 5. bulan.de.cluj

  De acord cu @icsulescu…. in totaliatate.

 6. asculti rock fm ? 😛

 7. Nu sunt de acord cu descrierea. 50% se tembelizeaza si 50% sunt deja.

 8. Rupeleasa-Marius-Catalin

  + Mi-a placut mult faza cand ai scuipat-o paia cu bmw ( oare cat a supt ca sa aibe bmw ? ) =)) BIG +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!