It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Cum poate deveni o depasire periculoasa…

Adăugat de mariusikk
Raportează ca șters! 61

Mentionez ca doar pe filmare am vazut Megane-ul in dreapta asteptand sa iasa in drum, atunci pe moment nu am sesizat, altfel nu mai depaseam.

Oricum, multumiri Megane-ului caci a fost atent.

10 comentarii

 1. teddycarebears

  bun asa, la asta nu ma asteptam … si eu am depasit la carute de mi s-a acrit anul asta … in special pe DN-uri a devenit o moda sa mergi cat mai relaxat, mai pe centru si mai cu tupeu cu caruta …

 2. Cam greu cu reflexele … trebuia sa apesi frana si sa stai in banda ta.

 3. Aveai timp destul sa franezi si sa te redresezi in banda ta in spatele carutei.

  • Cred ca nu stii ce vorbesti. Pune stop la 00:10 , eu de-abia atunci in masina il vad ca vireaza stanga, cu o secunda mai devreme doar era iesit in drum, dar stanga de-abia la 00:10.
   Daca renuntam la depasire si reveneam pe banda fiind si in accelerare, riscam sa ma opresc in caruta

 4. ha… tare! sunt unii care depășesc mult mai urat și cu viteza mult mai mare și nu se mai agita.
  Nu zic că nu a fost nasoala faza. Dar părerea mea că vitezele erau mult prea mici și distanțele relativ ok sa va feriți unu pe altu oricât de nasoala era situația .
  Cat despre căruțe.. ce sa zic, le-aș da foc , nu sunt de acord cu ele nici în sate nici nicăieri. Apropo, noile căruțe mi se par acum Daciile 1310, ori o cariluta ori o Dacie fix același rahat.
  hai că ajung pe arătura deja. mai multa atenție data viitoare 🙂

  • Da, ideea pe care vroiam sa o subliniez nu e ca ar fi fost neaparat ceva super periculos dar exact cum spui si tu aceeasi faza la o distanta mai mica sau la o viteza mai mare poate duce la ceva nasol

 5. Atata timp cat pe drumul pe care intri nu e indicator care sa interzica depasirea, e datoria ta sa te asiguri si pt masini aflat in depasire, deci vinovatul e clar.

 6. @mariusikk Cam la fel de neplacut e si cand intri in depasire, pleaca unul de pe loc si optiunea e sa treci mai repede 🙁
  https://www.trafictube.ro/fata-fata/
  +

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!