Camera auto 70mai Omni 360 Dash Cam, filmare 360⁰, 64GB, detectie AI miscare, GPS&ADAS, control vocal, X200

Produs din oferta Xiaomag.ro

Prețul inițial a fost: 1.199,00 lei.Prețul curent este: 1.099,00 lei.

Prețul inițial a fost: 1.199,00 lei.Prețul curent este: 1.099,00 lei.

Vezi detailii

Poate o fi invatat ceva

Adăugat de Mihaela
Raportează ca șters! 109

Trafic lejer, aud frana puternica in spate, ma uit in oglinda si-l vad cum vine spre mine. S-a oprit milimetric de masina mea.
La secunda 45 franele sunt tot ale lui. Pustan de 19-20 de ani, mi-a zis razand ca era sa intre rau in mine … ca era cu ochii in telefon. I s-a mai dus din zambet cand a auzit ca aveam copil in spate.
Da, puteam sa-l fac albie de porci, dar nu cred ca rezolvam mare lucru. Am preferat sa fiu calma si sa sper ca o sa invete ceva din asta.

P.S. Scuzati calitatea, am editat cu telefonul si nah, inca mai caut aplicatii bune 🙂

14 comentarii

 1. Andrei Ciocan

  Da, e o problemă cu telefoanele. +.

 2. Varsta teribilista .

 3. Mihaela Dupa reactia avuta ma cam indoiesc. Pustan, incepator, cu ochii in telefon si foarte aproape de-un accident … ar fi trebuit sa-i piara zambetul de pe fata daca realiza cu-adevarat ce era sa faca.
  +

 4. radumanea1

  Asta o fi dintre cei care urla tot timpul ca „bosorogii” ar trebui sa nu mai conduca?

  • radumanea1: Da, si ca „femeile n-are ce cauta la volan k ma incetineste”
   Mihaela: Daca ar fi invatat ceva din greseala, si-ar fi cerut mii de scuze si nu s-ar mai fi auzit scartait de roti macar cateva zile, dar-mai la 20 de secunde distanta…

 5. Cum poate sta cu ochii în telefon începător fiind? La început pentru mine și să dau dismiss la mesajele alea pe care le afișează Waze era o corvoadă și nici măcar acum, când am un pic de experiență, tot n-aș putea să conduc și să fiu atent la ecranul telefonului în același timp.

  • ov1d1u: E chestie de prioritati… Pentru el e cam invers: asa cum tie iti e greu sa fii atent la telefon in timp ce conduci, pentru el (o dovedeste si clipul) e la fel de greu sa fie atent la trafic in timp ce sta pe telefon 😀

  • Eu de multe ori simt ca risc cand pornesc bluetooth-ul.

 6. Mihaela, esti exemplar de calma!
  Nu stiu unde ai gasit puterea sa stai de vorba cu el asa civilizat!

 7. tepes unu

  Teatru radiofonic. Un idiot isi gaseste petecul 🙂

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.