It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Cum te poate omori o soferita inconstienta cu un Land Cruiser

Adăugat de IntamplariDinTrafic
Raportează ca șters! 80
 1. Trece pe rosu dupa ce ii vede pe cei care fac dreapta (au verde intermitent) si se uita mirat ca noi inca venim din stanga lui..
 2. Taximetrist smecher, se baga in fata la semafor, ca doar poate
 3. Land Cruiser + toanta care nu le are cu regulile de circulatie + numar murdar, nu se poate distinge = te poate face afis, pentru ca ea stie ceva sigur: Volan + acceleratie + directie inainte. Daca era altul in fata mea care voia sa meargastanga in giratoriu…vai si amar
 4. Cand acolo ai treaba, acolo opresti..
 5. In afara localitatii – 150km/h –> intri in localitate, lumea da flash-uri –> frana la 50km/h chiar daca limita e 70km/h. Ce au astia-n cap?

4 comentarii

 1. +, dar vezi ca la ultima faza dupa indicatorul cu limita de 70 mai vine unul … care impune o alta limita 🙂 Aia n-au redus de fraieri.

  • Sunt convins ca ei pt indicatorul de trecere au redus…de aia si dupa trecere nu accelerau. Asta se intampla tot timpul pe DN1. Cred ca de fapt majoritatea nu urmaresc indicatoarele de viteza, ci pur si simplu merg pe ideea „localitate…50…politie = frana, indiferent ce viteza am”.

 2. CraiovaTube

  Cred ca de-aia i-a si cumparat barbatu-sau Land Cruiser, sa nu pateasca ceva purcelusa.
  In plus, nu cred ca ar incapea intr-un sedan obisnuit…

 3. Lasa ca o sa cumpar o oala din aia mare si cand le vad ca fac asa greseli mari direct cu oala dupa ele si mesajul „la oala cu tine nu la volan” :)))

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!