Kit cablu alimentare si monitorizare miscare pentru Camera auto DDPAI DASH CAMERA Z40

Produs din oferta Xiaomag.ro

99,00 lei

99,00 lei

Vezi detailii

Mai poftiti pe interzis!

Adăugat de Huffy
Raportează ca șters! 73

Mai poftiti pe interzis! Desi exista semne, multi care vin din Selimbar, ca sa evite aglomeratia de pe Stefan cel Mare, aleg sa o ia pe „scurtatura”. Nu de putine ori au fost cazuri in care „descurcaretii” au fost cei care au facut gura mare cand s-au intalnit cu soferi care circulau pe sensul corect. Nu de mult, semnul de interzis a fost vopsit, iar in ziua respectiva a avut loc si o tamponare, scuza „descurcaretului” fiind „, Eu nu amm vazut nici un semn care sa imi interzica sa intru pe strada”, desi inaintea semnului care atunci a fost vopsit, mai exista un altul care inteerzice virajul la dreapta pe strada in cauza si totusi, „descurcaretii” se strecurau cum puteau…pana azi, cand s-a facut coada la amenzi si inca cativa intorceau ca sa scape de bratul legii. :)))

7 comentarii

 1. „… ca sa evite aglomerația de pe Ștefan cel Mare” …. poliția sta la pândă să mai ia câteva permise

  • Și cam ce ar trebui să facă poliția în cazul ăsta? Dacă intervine, stă la pândă să mai ia câteva permise, dacă nu intervine, de ce nu intervine…

  • Răspuns clasic de „descurcareț”.
   Eu chiar mă bucur când văd că nesimțirea este pedepsită, măcar din când în când. Ce zici, oare data viitoare se vor gândi mai bine înainte să o ia pe interzis? Fara bâtă, nu vedem noi civilizație.

  • Daca politia te arde cand o tai pe interzis, sta la panda. Daca te loveste unul care vine pe interzis, mergi sa te plangi la…biserica? Au existat si exista zilnic „confruntari” pe strada respectiva, si culmea, chiar cei care vin pe invers sunt deranjati ca nu le faci loc sa mearga ca gloantele, pentru ca ei „ie” grabiti. Uite ca de data asta au pierdut si timp si bani.

  • foarte bine, ma enerveaza cand nu stau la lucru ci se fofileaza, leafa merge oricum la stat.

 2. O secunda, ca am una romaneasca : „fluidizau” traficul.

 3. Cristy SB

  Foarte bine le-a facut! Cum poti sa intri pe interzis? Esti retardat? Toti ceilalti, care intra corect sunt fraieri? Politistii au facut o treaba EXCELENTA!!! Mai scapam de ticalosi, care au obtinut carnetul DEGEABA !!! +++++

Adaugă un comentariu

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunea de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@trafictube.ro.