It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Polei

Adăugat de ciuc2
Raportează ca șters! 36

imi inchipui ca cei de la drumuri ar trebui sa patruleze periodic drumurile, cu atat mai mult in zonele de serpentine si panta si cand temperaturile sunt prielnice inghetului, si sa dea cu sare/nisip PREVENTIV, nu dupa ce ajung unii prin santuri. Eu nu am ajuns in sant, dar cel de la finalul filmarii da.

Se intampla in zona de serpentine din Pasul Buzau.

6 comentarii

 1. De la 3 grade in jos un sofer testeaza „terenul” .

 2. corect, dupa aia am testat sa vad daca mai e polei, pana sa ajung la „politist”, si, da, era inca polei. Ideea e ca doar iesisem din oras, si nu ma asteptam… ca asa e poleiul, nu te anunta.

 3. La mine, noul Hyundai i30, imi da avertizare in bord si sonora de polei cand scade sub 3 grade temperatura ca sa testez asfaltul. Mi se pare chiar foarte utila. Bine ca ai scapat!

  • La mine, la Baba (Skoda Octavia 2010), face scandal la 5 grade.

 4. si in Bucuresti dimineatza daca e rece si soseaua putin umeda dimineatza rupe aderenta la o franare mai brusca, chiar si un giratoriu daca-l abordezi mai strans/peste 30 poate sa te fure. Sa inteleg ca trebuie sa am pretentia la Firea sa dea cu antiderapant? sau sa constientizez ca e sezonul rece si trebuie sa adaptez viteza la conditiile de drum

  • In bucuresti nu e polei, este mazga…
   Si da, s-a anuntat pericol de polei? Da, trebuie intervenit inainte de depunere nu dupa.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!