It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Politete, calm si condus fara reguli

Adăugat de Ameriknu
Raportează ca șters! 67

In acest filmulet veti putea vedea cateva faze in care pot spune ca am dat dovada de politete in trafic, desi nu aveam nici un fel de obligatie legala sau morala.
De asemenea mai puteti vedea cateva cateva decizii hilare, luate de anumiti indivizi grabiti, care se puteau termina destul de usor cu un accident.

Vizionare placuta!

10 comentarii

 1. Sunt foarte faine clipurile și la obiect dar coloana sonoră din fiecare merită cel puțin un + 🙂

 2. @floriano28
  Am renuntat sa mai pun o alta melodie si las sunetul original. Ce se aude in filmare este ce ascult in masina + unele momente cand cant si eu. 😀

 3. +++++++ x1000000 😉

 4. @ics
  Hahahaha! Nu trebuie! 😛

 5. 1:17 Mustang 😀

 6. troleibuzele au un demaraj de ferrari, motorul electric e „de vina” 🙂
  la ultima faza nu te inteleg deloc, ai blocat intersectia, nu l-ai lasat pe ala cu scoala sa treaca si el (daca tot erai asa darnic in celelalte faze), oricum nu aveai viteza sau spatiu prea mare de manevra in fata.

 7. Marius Buz

  Trebuia eliberata intersectia, cel cu scoala nu bloca nimic in spatele lui.

 8. @ma
  La final problema nu a fost la mine, ci la cei care se tot bagau prin dreapta si se infigeau in fata. Din cauza asta stateam toti pe loc.
  Cel cu scoala avea obligatia legala sa ne lase sa eliberam intersectia, mai ales ca instructorul din dreapta ar trebui sa-l invete chestiile astea pe elev.

  Sunt amabil cand e cazul si cand nu incurc prin manevra mea. In cazul de fata au trebuit aplicate fortat niste reguli si indoit altele (de exemplu: mersul intre benzi).

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!