It seems javascript is either disabled or not supported by your browser.

Politetea rutiera: o atitudine de care sa nu uitam pe drum #2

Adăugat de GeluCJ
Raportează ca șters! 135

Cum spuneam si aici: http://www.trafictube.ro/profitorul/ amabilitatea rutiera, politetea rutiera, faptele bune in trafic sau cum doriti sa le numiti, inseamna cu totul altceva.

Fundal sonor: Perfect DeeJay & Dj Robert.T – Coldness.
http://www.youtube.com/user/RobertTDj

13 comentarii

 1. 3:14 cel cu opelul are scanare cu raze x? Nu stiu cum ar fi putut vedea el prin duba dar ma rog, frumoasa compilatia.

 2. valentin22

  vezi ca la penultima faza l-ai ratat pe ala cu taxiul ,cum de nu i-ai dat si lui prioritate ,e asa nu merge ,bun daca as gasi prin București baieți buni ca tine mi-ar face ziua mai frumoasa dar sa nu uitam ca mai gasim si specimene puse pe facut bani,se fac ca iți da prioritate si dupa ți-o trage si hai sa vedem cum stam cu politețea !!!

 3. Ma gandeam ca gunoiul cu Mercedes de BN nu-ti va pune avariile. Ciudat sa dai o gramada de bani pe o asa masina si sa n-ai un astfel de buton…

 4. @RAA – Ce prostii vorbesti? Are butonul de avarii, cand sta pe trecerea de pietoni asteptand o barza sau un „pachet cu carne de miel”.

 5. Imi cer scuze….am uitat de aceste lucruri !

 6. 3:10 😀 Double point.

 7. @Zisu Petre (FB) Nu strica sa mai facem si astfel de gesturi 🙂

  @verdenpom A incercat si el sa iasa de-acolo cumva si cu putin ajutor … a reusit 🙂

  @valentin22 De care taxi e vorba? Cel de la 3:42 a schimbat B4 in B3. Nu sunt un baiat bun 😆 , vezi te rog aici: http://www.trafictube.ro/profitorul/ ce cred cam 50% dintre persoane.

  @RAA A facut-o la 3:35-3:36 😀 , insa meritau cei care au lasat-o 🙂 primii pe B4 si B3. Am nimerit din intamplare pe-acolo 😀

  @audstele01 Indeed 😀

 8. Speram sa nu se termine video-ul asta. Frumos.

 9. @GeluCJ, cum pot lua legatura cu tine (o adresa de mail sau ceva), vreau sa ma ajuti cu o chestie daca se poate, mai… privat.
  Multumesc !

 10. furia rosie turbo

  Nu prea se potriveste cu ce este pe TT dar ai un plus de la mine.

 11. @Stefan Orice sfarsit e un prilej pentru un nou inceput. Lucrurile nu se termina cu acest clip 😀

  @furia rosie turbo Merci 🙂 Depinde ce anume te astepti sa vezi. „Oferta” este destul de variata, astfel incat poti alege destul de usor ceea ce doresti sa urmaresti.

  @90177ro Vezi te rog pe e-mail.

 12. valentin22

  @GeluCJ esti baiat bun dar tu esti modest si nu vrei sa recunosti, taxiul minutul 3 ,secunda 54 !

 13. @valentin22 Merci, esti amabil. Hmm … poate, insa numai cu cine merita asta. Restul … sa invete bine circulatia rutiera daca vor sa ajunga in categoria primilor 😆

  Taximetristul de la 3:54 inteles corect intentia. A plecat cel care astepta o ocazie, fara sa se bage la „impresie” ca tupeistul de aici: http://www.trafictube.ro/profitorul/
  apoi am trecut si-a virat si el. Foarte elegant, fara probleme si civilizat.

Adaugă un comentariu

Pentru a posta un comentariu pe Trafictube.ro, trebuie să te autentifici. Nu ai cont? Înregistrează-te!